Alle afbeeldingen zijn puur indicatief. Sommige kleuren kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Tot 264 pk
Max Vermogen
Tot 1.005 l
Laadvolume
4x4
full time Selec-Trac®

FAROUT FINAL EDITION

SILVER ZYNITH SARGE GREEN HYDRO BLUE HIGH VELOCITY BRIGHT WHITE BLACK STING GRAY
SILVER ZYNITH
SARGE GREEN
HYDRO BLUE
HIGH VELOCITY
BRIGHT WHITE
BLACK
STING GRAY
SILVER ZYNITH

FAROUT FINAL EDITION

De Farout Final Edition belichaamt de ultieme expressie van de Gladiator en is beter uitgerust dan ooit. Deze exclusieve versie zet een nieuwe, ongekende standaard op het gebied van inhoud en behoudt alle kenmerken die de Gladiator al jarenlang success en aanzien bezorgen.
ONTEDEK MEER
De Farout Final Edition belichaamt de ultieme expressie van de Gladiator en is beter uitgerust dan ooit. Deze exclusieve versie zet een nieuwe, ongekende standaard op het gebied van inhoud en behoudt alle kenmerken die de Gladiator al jarenlang success en aanzien bezorgen.
VANAF € 77.900

KOOP UW JEEP® OP UW MANIER

Kies zelf hoe u uw Jeep® wilt kopen, bij een van onze talrijke verdelers of online van bij u thuis.

Jeep® Wave

KOOP BIJ EEN VERDELER

Als u uw Jeep® liever rechtstreeks bij een verdeler koopt, kunt u de dichtstbijzijnde zoeken of contact opnemen met een verdeler naar keuze.

VIND EEN VERDELER

Begeleiding nodig voor de aankoop van uw nieuwe Jeep®?

Vertrouw op een van onze experts, die u graag helpen bij de personalisering van uw model en het zoeken naar een financieringsoplossing op maat.

CONFIGUREER EN KOOP CONTACTEER MIJ
DE VOORDELEN VAN ONLINE KOPEN
BESTEL VAN BIJ U THUIS
Regel alles zelfstandig en voltooi de aankoop bij een verdeler naar keuze.
GEEN VERRASSINGEN
Transparante prijzen doorheen het volledige bestellingsproces.
GRATIS ANNULERING
Geen annuleringskosten.
NIET TEVREDEN, GELD TERUG
14 dagen bedenktijd en gratis retour.
icona separatore

EXTERIEUR
GEDURFDE STIJL

De gloednieuwe Gladiator Farout Final Edition combineert gespierde vormen en extreme functionaliteit met de onmiskenbare Jeep®-stijl. U kunt hem herkennen aan zijn exclusieve metalen plaatje op de achterklep.

Zijn unieke uitrusting omvat vrijheidsstickers op de spatborden, een diep getint zonneschermglas en 18'' aluminium velgen met glanzendzwarte lak. De zeven verschillende koetswerkkleuren en de premium hardtop in koetswerkkleur voegen een vleugje persoonlijkheid toe.

gladiator_overview_esterni_01

MAXIMALE VEELZIJDIGHEID

INTERIEUR
PREMIUM RUIMTE

Voel u comfortabel in uw eigen ruimte. Aan boord van de gloednieuwe Gladiator Farout Final Edition geniet u van de nieuwste snufjes op het gebied van comfort, ruimte en luxe.

De Premium Mckinkey-zetels beschikken over een verwarmingsfunctie, net als het stuurwiel. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in dankzij de automatische regeling met twee zones en vertrouw op de allernieuwste connectiviteit.

gladiator_overview_interni_01

AFMETINGEN

Van de cabineruimte tot het laadvermogen van de laadbak... er geldt maar één regel: grootte doet ertoe.

sicurezza alla guida
icona separatore

SAFETY
MEER DAN 65 OPERATIONELE SYSTEMEN OM U TE BESCHERMEN.

De Gladiator Farout Final Edition is voorzien van meer dan 65 actieve en passieve veiligheidssystemen. Daartoe behoren onder meer Blind Spot Monitoring, dat uw dode hoeken in de gaten houdt, adaptieve Cruise Control, dat de snelheid aanpast aan de voorligger, Forward Collision Warning+, dat u tijdig waarschuwt als zich een obstakel op uw pad bevindt, en een automatisch grootlicht dat de intensiteit van het licht aanpast aan het omgevingslicht.

Fuoristrada Gladiator Farout Final Edition – Jeep

FRONTCAMERA

De frontcamera toont de weg die u aflegt op het scherm in HD, zodat u gemakkelijker een volledig beeld krijgt en alle soorten valkuilen of obstakels kunt vermijden.

Fuoristrada Gladiator Farout Final Edition – Jeep

UCONNECT™ SERVICES

Geniet van uw vrijheid. De Jeep®-app maakt uw leven een stuk gemakkelijker: via uw smartphone communiceert u rechtstreeks met uw wagen, vanop eender welke locatie.

ONTWERP UW EIGEN RUIMTE

De volledig nieuwe Jeep® Gladiator Farout Final Edition biedt u de mogelijkheid om de esthetiek en functionaliteit van uw nieuwe SUV te personaliseren. Ontdek het ruime aanbod Jeep® Authentic Accessories van Mopar® en bepaal uw persoonlijke stijl.

TONNEAU BESCHERMHOES

Houd uw lading veilig en droog met een robuuste en duurzame beschermhoes.

Maximaal maatwerk

De carrosserie is verkrijgbaar met een robuuste en duurzame beschermhoes. De lading kan ook worden vastgezet met één van de drie beschikbare afdekkingen: oprolbaar, een drievoudig canvas paneel of door een drievoudig hard paneel.
Jeep® Wave

Een gemotiveerd team staat altijd voor u klaar

Neem contact op met onze klantendienst als u vragen heeft over een aangekochte Jeep® of over naverkoopdiensten, zoals het onderhoud van uw wagen. Voor meer informatie over uw wagen of begeleiding doorheen het aankoopproces, kan u zowel online als bij uw verdeler terecht bij ons ervaren verkopersteam.

CONTACTEER MIJ
Brandstofverbruik Jeep® Gladiator Farout Final Edition Benzine (l/100 km): 9,5 - 9,8; CO2-uitstoot (g/km): 248-257, volgens EU-richtlijn 1999/94. Typegoedkeuringswaarden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus, op basis waarvan nieuwe wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 6 december 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking.

Belangrijk: de werkelijke waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en van diverse factoren zoals: optionele uitrusting, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht van de wagen, gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), bandentypes en -condities, wegomstandigheden, externe klimaatomstandigheden, enzovoort.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT