OPENLUCHT

Beleef het volledige gevoel van vrijheid met de openlucht* ervaring die u kunt beleven aan boord van de Gladiator. Het dak kan eenvoudig worden verwijderd, de voorruit kan volledig worden ingeklapt en de deuren kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

*Niet geschikt voor het rijden op wegen die open zijn voor het verkeer.

PREMIUM SUNRIDER® SOFT TOP SOFT TOP PREMIUM SUNRIDER® SENZA TETTUCCIO
PORTE RIMOVIBILI
PARABREZZA PIEGHEVOLE

GROOT DRAAGVERMOGEN

De carrosserie van de Gladiator is 1531 mm lang en tot 1442 mm breed. Het laadvermogen is 613 kg en de verschillende maatwerkoplossingen van de Gladiator zorgen voor een praktisch en flexibel transport van iedere lading.

gladiator_exterior_bedliner

LAAD WAT U WIL

De Gladiator onderscheidt zich door zijn aanzienlijke laadcapaciteit en de veelzijdigheid van de carrosserie, waardoor hij gemakkelijk de bulkladingen kan opvangen. Bovendien is de carrosserie altijd beschermd door de spraycoating.

TOEGEWIJD WIELBEREIK

De nieuwe Jeep® Gladiator debuteert met een speciale reeks aluminium velgen die zich onderscheiden door hun stevigheid en door een ontwerp met nieuwe en exclusieve geometrieën. De Sportversie heeft velgen van 17”. De Overland en Launch Edition versies hebben 18” velgen.

Cerchi in alluminio da 18'' Granite Crystal

GROOT GEVOEL VAN SAAMHORIGHEID

De Gladiator is terug te voeren op de kenmerken van de Wrangler-familie en voegt het praktische aspect en het ontwerp van een laadbak met een achterste laadbak toe. Het iconische ontwerp wordt onmiddellijk gedefinieerd door het zeven-gleufrooster, de ronde koplampen aan de voorzijde en de koepelvormige spatborden. De nieuwe Jeep® Gladiator kan niet onopgemerkt blijven.