Pure Jeep® kracht

De Gladiator combineert typische Jeep®-kracht met de veelzijdigheid van een pick-up.

gladiator_technology_engine_01
gladiator_technology_engine_02

3,0 V6 MULTIJET 264 HP EURO 6D-FINAL

De 3.0 V6 turbodiesel is in staat om tot 264 pk vermogen en 600 Nm aandrijving te leveren. Het is een verfijnde 6-cilinder V-cilinder motor, Euro 6D-Final goedgekeurd, die de prestaties, het vermogen en de elasticiteit garandeert. Hij is standaard voorzien van Engine Stop-Start (ESS) en werkt met een automatische 8-versnellingsbak in combinatie met het Command-Trac 4x4-systeem met gereduceerde versnellingen.

AUTOMATISCHE 8-VERSNELLINGSBAK

De motordialogen van de Gladiator zijn voorzien van een automatische 8-versnellingsbak, die prestaties, kortere schakeltijden en maximale efficiëntie garandeert om het verbruik te verminderen. State-of-the-art software past de prestaties onmiddellijk aan op basis van de rijomstandigheden en de rijstijl: dit zorgt ervoor dat de Gladiator altijd soepel kan bewegen, waarbij het maximum aan motoraandrijving wordt benut.

PERFECT OFF-ROAD

De legendarische 4x4-mogelijkheden van de Jeep® worden geleverd door het geavanceerde Command-Trac-tractiesysteem, met een tweeversnellingsbak met gereduceerde versnellingen, Dana 44-assen van de derde generatie, slipplaten onder de carrosserie, het Trac-Lok-differentieel met beperkte slip achteraan en off-road-banden. De nieuwe pick up van de Jeep® heeft ook ongelooflijke aanvals-, stoot- en uitgangshoeken.

gladiator_technology_details_02

TRAIL RATED®

Elke Gladiator is Trail Rated®: om deze badge te verdienen, moet een voertuig een reeks testen doorstaan in het zwaarste terrein, wat bewijst dat het bestand is tegen extreme omstandigheden en ongelooflijke off-road capaciteiten levert.

Sleepcapaciteit

De Gladiator onderscheidt zich door zijn grote trekvermogen: tot 2.722 kg.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
264 CV 3.0 V6 Multijet

2,722 kg