icon

DE 4xe-TECHNOLOGIE

De Grand Cherokee 4xe biedt betere prestaties en capaciteiten door de combinatie van twee aandrijflijnen, waardoor je sneller en beter versnelt en tegelijkertijd minder brandstof verbruikt. Bovendien bieden de EV-batterijen je volledige gemoedsrust: ze zijn ontworpen om de hele levensduur van je Grand Cherokee mee te gaan.

icona-separatore

INTERIEUR
RUIMTE VOOR DE TOEKOMST

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee van 2024 biedt een nieuwe klasse van comfort en maakt gebruik van premium materialen om een ruim interieur te creëren met de meest geavanceerde technologieën.
De stijlvolle zetels met unieke details bieden tot 16 verschillende posities* om je maximaal comfort te bieden, terwijl de klimaatregeling met 4 zones, de aanpasbare sfeerverlichting, de verfijnde lederen afwerking en de houten inzetstukken zorgen voor een elegante ervaring in alle weers- en wegomstandigheden.

Aan boord van de nieuwe Grand Cherokee ervaar je ook geavanceerde technologie, dankzij het nieuwe UconnectTM Infotainment System met 10.1' aanraakscherm en connectiviteit.

*Standaard verkrijgbaar op de Summit Reserve.

EXTERIEUR
FASCINEREND IN ELK DETAIL

De nieuwe 2024 Jeep® Grand Cherokee valt overal op met zijn elegante en fascinerende design.
Trotseer eender welke hindernis met meer vertrouwen dankzij de premium LED-reflectorlampen en de 21" aluminium lichtmetalen velgen, die ook bijdragen tot de elegante en legendarische look van het model.
De 4xe-badge met blauwe details siert het iconische design van deze luxueuze SUV.

Interni sedili Jeep Renegade Plug-in - Jeep

KIES JE AFWERKING

SUMMIT RESERVE

BRIGHT WHITE DIAMOND BLACK
BRIGHT WHITE
DIAMOND BLACK
BRIGHT WHITE

SUMMIT RESERVE

De ultieme expressie van de Grand Cherokee-stijl. De Summit Reserve is hét symbool van een SUV met opvallend design die is uitgerust met de allernieuwste technologie. Extra uitrusting bovenop de Limited:
- Stijl: 21'' aluminium lichtmetalen velgen, zwart dak, houten dashboard en deurpanelen.
- Technologie: 10,25" passagiersscherm, meerkleurige sfeerverlichting, zetels met massagefunctie.
- Comfort: lederen Palermo-zetels met 16 rijposities, geïntegreerde offroadcamera.
- Vermogen: Quadra-lift luchtvering.
ONTDEK MEER
De ultieme expressie van de Grand Cherokee-stijl. De Summit Reserve is hét symbool van een SUV met opvallend design die is uitgerust met de allernieuwste technologie. Extra uitrusting bovenop de Limited:
- Stijl: 21'' aluminium lichtmetalen velgen, zwart dak, houten dashboard en deurpanelen.
- Technologie: 10,25" passagiersscherm, meerkleurige sfeerverlichting, zetels met massagefunctie.
- Comfort: lederen Palermo-zetels met 16 rijposities, geïntegreerde offroadcamera.
- Vermogen: Quadra-lift luchtvering.
VANAF € 89.680 1
Jeep® Wave

BIJ ELKE BESTELLING VAN EEN JEEP® GRAND CHEROKEE 4XE1 KRIJG JE VAN ONS EEN EASYWALLBOX OPLAADPUNT

Om u te helpen de beste laadoplossing voor uw huis te kiezen en te installeren, heeft Jeep® gekozen voor Free2move eSolutions.
Op dit moment is hun EasyWallbox-laadpunt gratis(1) bij elke bestelling van een Jeep® Grand Cherokee 4XE. Aarzel niet langer en profiteer van de eenvoud van opladen.

(1) Bij aankoop van een Jeep® Grand Cherokee 4XE, kan de klant profiteren van een gratis laadstation EasyWallbox zie voorwaarden bij uw verkooppunt ) voor een maximale waarde van 500€ incl. BTW.
Het laadstation kan niet worden ingeruild voor een gelijkwaardige waardekorting of andere voordelen. .

AFMETINGEN

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee bezorgt je ultiem comfort en alle ruimte die je nodig hebt voor eender welk avontuur. Hij is 1,80 m hoog, 4,91 m lang en 2,15 m breed. Afhankelijk van de uitvoering kunnen de afmetingen enigszins afwijken.

Jeep Renegade Ibrida larghezza – Jeep
img

EEN MEMORABELE KRACHTPATSER

ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

Blijf altijd verbonden en geniet van optimale veiligheid en ultiem rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij UconnectTM Services.

Ricaricare SUV ibrido Jeep® Renegade - Jeep

JE BESTE OPLAADOPLOSSINGEN

Laad je Grand Cherokee thuis of onderweg op. Met eSolutions Charging beschik je over een eProWallbox om thuis op te laden, dat werkt tot 22 kW. Bovendien krijg je met de eSolutions Charging-app toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten verspreid over heel Europa.

ONZE LAADOPLOSSINGEN
img

WAT JE CREËERT

Het uitgebreide gamma Jeep® Authentic Accessoires van Mopar® geeft je Grand Cherokee een persoonlijk tintje en voegt alles toe wat je nodig hebt voor je volgende avontuur.

21“ LICHTMETALEN VELGEN MET GRANITE CRYSTAL-AFWERKING

Til de stijl van je Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid naar een hoger niveau met 21” lichtmetalen velgen met een fascinerende Granite Crystal-afwerking.

AUTOHOES VOOR BINNENIN

Bescherm je wagen tegen stof en krassen met een speciaal ontworpen hoes met de logo's van Jeep®- en Grand Cherokee.

DWARSSTANGEN

De stevige basis die je nodig hebt voor al je transportaccessoires. De dwarsliggers zijn eenvoudig te bevestigen aan de standaard zijrails.

CARGO LINER

Voeg een beschermingslaag toe die de hele achterkant van de wagen bedekt met de bestendige cargo liner.

MATTEN VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Bescherm je interieur tegen regen, sneeuw, modder en zand met stevige vloermatten.

DAKKOFFER

Extra lading met extra bescherming. De premium THULE-dakkoffer van hard plastiek beschermt je spullen in alle weersomstandigheden en is voorzien van een antidiefstalslot.

EEN TOEGEWIJD TEAM OM JE TE ONDERSTEUNEN

Voor vragen over een aangekochte Jeep® of voor naverkoopdiensten, waaronder onderhoud, kun je contact opnemen met de klantendienst. Voor informatie over de wagen of volledige begeleiding tijdens het aankoopproces - zowel online als bij een verkooppunt - kun je ons ervaren verkoopteam contacteren.

CONTACTEER KLANTENDIENST

Jeep® Grand-Cherokee 4xe : CO2-uitstoot : (g/km) : 65 – 71. Brandstofverbruik (gecombineerd) (l/100 km): 2,9 – 3,2.

Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WL TP gecombineerde cyclus. De getoonde waarden dienen alleen ter vergelijking.

De werkelijke waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot worden uitsluitend ter vergelijking vermeld en kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals gemonteerde accessoires (na registratie), weersomstandigheden, rijstijl en belading van de auto. De cijfers voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot mogen alleen worden vergeleken met die van andere auto's die volgens dezelfde technische procedure zijn getest.(1) Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe Grand Cherokee MY24 MY23 - Overland 2.0 4xe 380hp AT8 4x4 zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/07/2024 tot 31/07/2024, in het Belgische netwerk van JEEP.
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT