HET AVONTUUR BEGINT
ONTDEK ELK DETAIL


DE LEGENDE HERUITGEVONDEN

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride borduurt verder op de eigenschappen die hem beroemd gemaakt hebben: luxe, uitstraling, persoonlijkheid en stijl. Deze grootse plug-in hybride SUV is gebaseerd op de Summit Reserve-uitvoering en zet de typerende Jeep®-kenmerken zoals de grille met zeven sleuven, de majestueuze vormen en gedurfde lijnen met een vooruitstrevend design in de verf.

UITZONDERLIJKE STIJL

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is uitgerust met 21” gepolijste velgen, Dual Pane Roof, LED-buitenverlichting en een exclusief passagiersscherm.


ONGEZIEN VEEL ENERGIE

Drukke steden vragen om alertheid en een hoog reactievermogen. De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is uitgerust met een 17,3 kWh hybride elektrische batterij die u gemakkelijk overal kan opladen.

HERLAAD WAAR U OOK BENT

Laad uw Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride thuis op met de easyWallbox. Of laad hem op vanop afstand terwijl hij geparkeerd staat door uw Connected Wallbox te beheren via de Jeep®-app*. En als u op verplaatsing bent, kunt u bij elk openbaar laadstation opladen met de Mode 3-kabel of de universele oplader.

*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

HERLAAD ONDERWEG

Laad de accu van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride op terwijl u rijdt. De e-Coasting technologie zet de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen, afremmen en uitrollen om in gebruiksklare energie.

DESIGN DAT INDRUK MAAKT

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is gemaakt om indruk te maken. Zowel vanbinnen als vanbuiten is hij vervaardigd uit hoogwaardige materialen waarmee hij zijn merkwaardige traditie van luxe en prestaties in de verf zet. Proef van een nieuwe rijervaring dankzij de voorstoelen met 16 verschillende massagestanden, klimaatregeling met 4 zones, instelbare sfeerverlichting, zetels in hoogwaardig leder en inlegaccenten uit echt hout.

ENERGIE VOOR DE TOEKOMST

Alledaagse uitdagingen aangaan wordt eenvoudig en prettig dankzij een gecombineerd vermogen van 380 pk. Elektrificatie geeft een nieuwe dimensie aan de prestaties van Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride : hij is krachtiger, stiller, reduceert trillingen in 100% elektrische modus, verbruikt minder, stoot minder CO2 uit, biedt u een fantastisch comfort en is perfect geschikt voor elk off-road Jeep® SUV-avontuur.

380 pk
Gecombineerd vermogen
Tot 51 km
WLTP in de stad in 100% elektrische modus
130 km
Maximumsnelheid in 100% elektrische modus
<3h​
om 100% op te laden (tot 7,4 kWu)

DE MEEST GECONNECTEERDE GRAND CHEROKEE OOIT

10.1" UconnectTM radio

Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is een hoogtechnologische auto die uw Jeep®-beleving naar een hoger niveau tilt. De 10,1'' Uconnect™ Nav radio met touch display combineert alle nieuwe connectiviteitsfuncties van de 4xe wereld.

10" aanpasbaar hoofdscherm en Head Up Display

Het 10" digitale instrumentencluster heeft een volledig personaliseerbare interface en toont alle rijparameters, waaronder de staat van de batterij, het resterende rijbereik en het oplaadniveau. Bovendien kunt u uw ogen altijd op de weg houden dankzij de nieuw beschikbare 10" Head Up Display. Die werkt samen met de Jeep®-app* en geeft de meest essentiële bestuurdersinformatie weer op de voorruit. Zo kunt u uw ogen naar voren en op de weg houden.

*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

10.25" Passagiersscherm

Dankzij het binnen dit segment exclusieve 10,25"-passagiersscherm gaat er voor de bijrijder een nieuwe wereld open van entertainment en bedieningsmogelijkheden. U kunt bestemmingen zoeken en naar de bestuurder sturen, verbinden met uw draadloze hoofdtelefoon of u kunt zich helemaal uitleven met uw favoriete entertainment.

Premium McIntosh® geluidssysteem met 19 luidsprekers

Dit geavanceerde systeem, gecreëerd door het gerenommeerde premium audiomerk McIntosh, is voor het eerst verkrijgbaar op een volwaardige SUV. Ga op muzikaal avontuur met de ingebouwde 17-kanaals versterker die tot 950 Watt vermogen levert, 19 op maat ontworpen luidsprekers en een 10"-subwoofer.

My eCharge

De batterij van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride opladen wanneer u onderweg bent, wordt kinderspel met My eCharge. Deze functie geeft specifieke informatie over de dichtstbijzijnde openbare laadstations, zoals beschikbaarheid en type aansluiting en geeft u ook toegang tot eerdere oplaaduitgaven, zodat u op elk moment een overzicht hebt van uw laadgeschiedenis. Bovendien kunt u het opladen vanop afstand beheren en de stroomtoevoer op uw Connected Wallbox correct afstellen.

My Remote

Verbind vanop afstand met uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride. Met de nieuwe E-Control-functie kunt u het opladen van uw voertuig op elk gewenst moment starten en de interieurtemperatuur rechtstreeks vanaf uw apparaat instellen. U kunt ook de deuren op afstand ver- en ontgrendelen, de koplampen aansteken, de koffer openen en de locatie van uw voertuig bekijken. Al deze diensten zijn beschikbaar via uw mobiele "Jeep"-applicatie.

Off-roadinformatie

Registreer uw off-roadritten en exporteer alle bijbehorende informatie, zoals het kaartoverzicht met herkenningspunten, de pitch- en roll-hoek van uw voertuig, en het hoogste en laagste bezochte punt.

De afbeeldingen zijn louter indicatief

VEILIGHEID EN BEVEILIGING ZIJN ESSENTIEEL

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is standaard uitgerust met meer dan 110 beschikbare veiligheids- en beveiligingsfuncties die voor perfecte gemoedsrust zorgen. Het is precies dit gevoel dat elke Jeep®-rijder het vertrouwen en de volledige vrijheid geeft om op ontdekking te gaan. Dankzij zijn geavanceerde systemen bereikt de nieuwe Grand Cherokee niveau II van autonoom rijden.

Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride : CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 60. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 2,6; Elektrisch energieverbruik (ECAC gewogen, gecombineerd) (kWh/100 km): 24,4. Waarden berekend volgens de WLTP-norm (EU-verordening 2018/1832). De opgegeven waardes voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot worden gemeten door de fabrikant tijdens voorafgaande goedkeuringstests volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832) en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen in functie van de definitieve homologatie.