DE LAATSTE NIEUWE JEEP® TECHNOLOGIE

Stap binnen in een nieuwe dimensie van Jeep® technologie. De nieuwe Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride zit vol met innovatieve systemen die de beste connectiviteit achter het stuur garanderen, de makkelijkste manier om uw rijgegevens in het oog te houden en de meest geavanceerde technologie die ooit werd ontworpen voor uw entertainment. En niet te vergeten, alle systemen die de 4xe Plug-In Hybride introduceert.

LASTEST FRONTIER

10.1’’ UCONNECT™ RADIO

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride is een voertuig dat uw rijervaring naar een hoger niveau tilt dankzij zijn geavanceerde autotechnologie. De 10.1’’ Uconnect™ radio met touchscreen en navigatiesysteem biedt u alle verbinding die u nodig hebt in de 4xe-wereld. Het display heeft een Ultra HD-resolutie, de processor is tot 5 keer sneller en de bediening gaat gemakkelijk dankzij een intuïtievere werking en een snellere respons bij aanraking. Het is ook mogelijk om de interactieve scrollbar te personaliseren door te swipen en apps en widgets naar uw favorieten te slepen. De 10.1’’ Uconnect™ radio maakt onmiddellijk verbinding met Apple CarPlay en Android™ Auto zodat u gemakkelijk geconnecteerd blijft zonder afgeleid te worden van de weg.

INFOTAINMENT
OFF ROAD

OFF-ROADINFORMATIE

Registreer alle informatie van uw avonturen en off-roadritten, zoals een weergave van uw kaarten met navigatiepunten, off-roadparameters, de positie van uw voertuig, het hoogste en het laagste punt en nog veel meer*.

*Deze dienst is ook beschikbaar via de Jeep®-app voor smartphones.

OVER THE AIR AUTOMATISCHE UPDATES

Dankzij het Over the air-systeem en de 4G-connectie die altijd actief is, kan het boordsysteem van uw Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride zichzelf updaten zonder dat u langs moet gaan bij een verdeler. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat de kaarten up-to-date zijn.

AIR AUTOMATIC

CONNECTIVITEIT OP ZIJN BEST

Gesteund in uw avonturen. Geniet van meer veiligheid, comfort en rijplezier met de nieuwste infotainmentfuncties dankzij de UconnectTM Services.

NIEUW 10.25’’-SCHERM

Het nieuwste scherm heeft een volledig aanpasbare interface die alle rijgegevens weergeeft, inclusief de status en lading van de batterij en het autonome bereik. Het nieuwe Full HD instrumentenpaneel heeft een formaat van 10.25’’ met een actieve zone van 244 mm x 91 mm. U kunt kiezen tussen 12 verschillende configuraties waarmee u de inhoud kunt configureren, organiseren en personaliseren.

DISPLAY 10.25"
HEAD UP

HEADS-UP SCHERM

Dankzij de Uconnect™ Radio geeft het nieuwe 10” heads-up scherm de essentiële informatie rechtstreeks weer op de voorruit. Zo kunt u uw aandacht op de weg houden.

10’’ PASSENGER DISPLAY

De passagier naast de bestuurder kan rekenen op het exclusieve 10” interactieve infotainmentscherm met revolutionair entertainment en co-pilootfuncties. Met een eenvoudige aanraking kan de passagier bestemmingen opzoeken, de bestuurder richtingaanwijzingen geven of met een draadloze hoofdtelefoon genieten van entertainment.

DISPLAY PASSENGER

PREMIUM MCINTOSH® GELUIDSSYSTEEM MET 19 LUIDSPREKERS

Dit geavanceerde systeem, gecreëerd door het gerenommeerde premium audiomerk McIntosh, is voor het eerst verkrijgbaar op een volwaardige SUV. Ga op muzikaal avontuur met de ingebouwde 17-kanaalsversterker die tot 950W aan power levert, 19 op maat gemaakte luidsprekers en een 10”-subwoofer.

AUDIO SYSTEM
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT