VERTROUW OP VEILIGHEID

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybride garandeert uw veiligheid onderweg dankzij de meer dan 110 standaard veiligheids- en beveiligingsfuncties. Hierdoor kan elke Jeep®-bestuurder veilig op ontdekking gaan en volop genieten van zijn of haar avonturen. De technologische systemen van de Grand Cherokee garanderen een niveau 2 voor autonoom rijden.

*Beschikbaar op geselecteerde versies

BE CONFIDENT
OFF ROAD

EEN WARE BLIJK VAN KARAKTER

Een hypermoderne combinatie van veiligheid en technologie op niveau 2 voor autonoom rijden staat tot uw dienst aan boord van de gloednieuwe Jeep® Grand Cherokee. Bekijk de weg, begrijp uw omgeving en rijd met meer gemoedsrust.

NIGHT VISION AND ADVANCED VISIBILITY SYSTEMS*

Om u 's nachts te helpen bij het rijden is de Jeep® Grand Cherokee voortaan uitgerust met innovatieve sensoren die voetgangers en dieren herkennen. Er wordt een afbeelding weergegeven op het dashboard om u te waarschuwen voor potentieel gevaar voor u. Bovendien is de nieuwe Jeep® Grand Cherokee ook uitgerust met een 360° panoramische camera, de exclusieve digitale achteruitkijkspiegel met geïntegreerde camera en de off-road voorwaarts gerichte camera.

*Functies enkel beschikbaar voor de geselecteerde uitvoering

NIGHT VISION
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT