TRAIL RATED® TRAILHAWK®

Met zijn uitzonderlijke terreincapaciteiten heeft de Jeep® Renegade Trailhawk® alle legendarische taaiheid van het merk Jeep®.

BEKIJK HOE DE RENEGADE ZIJN TRAIL RATED®-BADGE VERDIENT

KRACHTIG EN VEELZIJDIG

De nieuwe Jeep® Renegade biedt uiterst veelzijdige prestaties. Zowel zijn benzinemotoren als zijn zeer dynamische dieselmotor voldoen niet alleen perfect voor woon werkverkeer maar zijn ook méér dan krachtig genoeg voor uw wildste avonturen.

NIEUWE MOTOREN, VOOR EEN NIEUW SOORT VERMOGEN.

De Jeep® Renegade is uitgerust met een gloednieuw gamma benzine- en doorontwikkelde dieselmotoren, met een verminderde complexiteit, lagere CO2-emissies en betere prestatie-, verbruiks- en geluidswaarden.

1.0 GSE TURBO T3 120 pk MTX

Deze driecilindermotor met handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een topsnelheid van 185 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 11,2 seconden, met een maximumkoppel van 190 Nm bij 1750 t/min.

1.6 MultiJet 130 pk MTX

Deze viercilindermotor met handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een topsnelheid van 178 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 10,2 seconden, met een maximumkoppel van 320 Nm bij 1750 t/min.

SLEEPVERMOGEN TOT 1.500 KILOGRAM

De Renegade kan tot 1.500 kg trekken bij een juiste uitrusting.

engine icon
1.0 GSE TURBO T3 120 pk MTX 4x2

vehicle icon
1250
engine icon
1.6 MultiJet 130 pk MTX 4x2

vehicle icon
1500
De CO2- en verbruikscijfers die volgens de geldende wetgeving werden bepaald, worden opgegeven om de vergelijking van verschillende modellen te vergemakkelijken. De homologatiecijfers van de CO2-emissies en het brandstofverbruik stemmen mogelijk niet overeen met de werkelijke CO2- en verbruikscijfers, aangezien deze ook worden beïnvloed door de rijstijl, de route, de weers- en wegomstandigheden, de toestand, het gebruik en de uitrusting van het voertuig.

De aangegeven CO2- en brandstofverbruikswaarden verwijzen naar de versies van het voertuig met de hoogste en de laagste waarden. Deze waarden kunnen variëren naargelang de configuratie, de geselecteerde uitrusting en bandengrootte.

De aangegeven CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn niet definitief en kunnen nog evolueren door wijzigingen in de productiecyclus. Actuelere cijfers zijn beschikbaar bij de officiële concessiehouders van het FCA-netwerk.

In elk geval worden de officiële CO2- en brandstofverbruikscijfers van het gekochte voertuig vermeld op de documenten die bij de wagen worden geleverd.

Indien de CO2- en verbruikscijfers relevant zijn voor de berekening van de belastingen en kosten van het voertuig, moet er worden verwezen naar de geldende wetten van elk land.

JEEP® RENEGADE

Vraag een offerte aan

JEEP® RENEGADE

Download de brochure voor meer info

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep®

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2-uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.