RUIM 60 VEILIGHEIDS- EN BEVEILIGINGSSYSTEMEN BESCHIKBAAR

De nieuwe Jeep® Renegade is uitgerust met gordijnairbags over de volledige lengte, een knie-airbag voor de bestuurder, in de zetels ingebouwde zijdelingse airbags voor de inzittenden vooraan, en geavanceerde meertrapsairbags voor de bestuurder en de passagier vooraan.

ALTIJD DE JUISTE SNELHEID

De Jeep® Renegade is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder helpen om snelheidslimieten te respecteren.

ACTIEVE VEILIGHEID EN BEVEILIGING

Om van een unieke rijervaring te kunnen genieten, is het belangrijk dat u veilig achter het stuur zit. De nieuwe Jeep® Renegade is verkrijgbaar met meer dan 60 veiligheids- en beveiligingssystemen, waaronder Forward Collision Warning en LaneSense™ Lane Departure Warning Plus. Deze geavanceerde technologie (Advanced Driver Assistance System genaamd) is ontworpen om betrouwbaar te zijn in alle omstandigheden en omvat 2 gloednieuwe systemen: verkeersbordenherkenning en Intelligent Speed Assist, beide standaard op het volledige gamma.
De nieuwe Jeep® Renegade kreeg 5 sterren in de prestigieuze Euro NCAP-tests na de verhoging van de drempelwaarden voor de veiligheid van volwassenen, kinderen en voetgangers. Hij dankt zijn score onder meer aan zijn innoverende 'small-wide 4x4 architecture' en zijn talrijke verbeterde standaard gemonteerde of als optie beschikbare veiligheidssystemen.

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Dit innoverende systeem detecteert met radarsensoren en een camera of de Jeep® Renegade een ander voertuig of een grote hindernis te snel nadert. Wanneer dat gebeurt, waarschuwt het systeem de bestuurder visueel en met geluidssignalen en remt het zelfs automatisch om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan minder ernstig te maken.

VEILIG PARKEREN

We zorgen ervoor dat u veilig kunt parkeren. De Renegade is beschikbaar met tal van parkeerhulpsystemen die parkeren bijzonder eenvoudig maken.

GEBRUIKSGEMAK

JEEP® RENEGADE

Vraag een offerte aan

JEEP® RENEGADE

Download de brochure voor meer info

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep®

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2-uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.