RENEGADE NIGHT EAGLE

SOLID BLACK COLORADO RED ALPINE WHITE GRAPHITE GREY STING GREY BLUE SHADE BIKINI
SOLID BLACK
COLORADO RED
ALPINE WHITE
GRAPHITE GREY
STING GREY
BLUE SHADE
BIKINI
SOLID BLACK

RENEGADE NIGHT EAGLE

Met zijn gedurfde design en verbluffende looks gaat de Renegade Night Eagle geen enkele uitdaging uit de weg. De combinatie van prestaties, technologie en persoonlijkheid maakt de Renegade Night Eagle tot uw geknipte partner voor elk avontuur. MEER WETEN
MORE INFO
Met zijn gedurfde design en verbluffende looks gaat de Renegade Night Eagle geen enkele uitdaging uit de weg. De combinatie van prestaties, technologie en persoonlijkheid maakt de Renegade Night Eagle tot uw geknipte partner voor elk avontuur.
MEER WETEN
VANAF € 28.300

VERKEN UW DUISTER KANTJE

Het slanke en herkenbare silhouet van de Renegade wordt nog extra in de verf gezet door de gloss black accenten en 18” lichtmetalen velgen. Zelfs in de donkerste nacht herkent u De Renegade Night Eagle in één oogopslag.

OPWINDENDE COCON

Onmogelijk om te weerstaan aan de opwinding die zich van u meester maakt, zodra u plaatsneemt achter het lederen stuur van de Renegade Night Eagle.Glanzend zwarte interieurafwerking, zwarte premium stoffen zetels en connectiviteit binnen handbereik met Uconnect™ 8.4” DAB radio met aanraakscherm en Bluetooth®. De stijl en de agressieve look van een Jeep® gaan hand in hand met het comfort van een wagen die alles heeft om opwinding te garanderen. *Beschikbaar als optie

image

TECHNOLOGIE

Echt avontuur is niet voor iedereen weggelegd.  Maar voor wie over alle nodige tools beschikt, wordt alles gemakkelijker. Navigeer overal naartoe met Uconnect™ 8.4" Nav en blijf altijd verbonden met de Apple CarPlay- en Android Auto™-functies.
*Beschikbaar als optie