DE REIS BEGINT
Ontdek de details
Alle afbeeldingen zijn puur indicatief. Sommige kleuren kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Vanwege de grote wereldwijde vraag is de beschikbaarheid van de MY23 Jeep Wrangler 4xe mogelijk beperkt. Bezoek uw plaatselijke Jeep-verdeler voor meer informatie over de beschikbare oplossingen, inclusief mogelijke wagenen op voorraad.

WRANGLER 4XE SAHARA

BRIGHT WHITE BLACK FIRECRACKER RED SILVER ZYNITH STING GRAY HYDRO BLUE SARGE GREEN HIGH VELOCITY EARL PUNK'N REIGN
BRIGHT WHITE
BLACK
FIRECRACKER RED
SILVER ZYNITH
STING GRAY
HYDRO BLUE
SARGE GREEN
HIGH VELOCITY
EARL
PUNK'N
REIGN
BRIGHT WHITE

WRANGLER 4XE SAHARA

De Sahara wordt standaard geleverd met een 8,4'' Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem van de vierde generatie, een Alpine®-geluidssysteem met 9 luidsprekers en 18” lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking.’’
EN SAVOIR PLUS
De Sahara wordt standaard geleverd met een 8,4'' Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem van de vierde generatie, een Alpine®-geluidssysteem met 9 luidsprekers en 18” lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking.’’
VANAF € 80.500

WRANGLER 4XE RUBICON

BRIGHT WHITE BLACK FIRECRACKER RED GRANITE CRYSTAL SILVER ZYNITH STING GRAY HYDRO BLUE HIGH VELOCITY EARL PUNK'N REIGN
BRIGHT WHITE
BLACK
FIRECRACKER RED
GRANITE CRYSTAL
SILVER ZYNITH
STING GRAY
HYDRO BLUE
HIGH VELOCITY
EARL
PUNK'N
REIGN
BRIGHT WHITE

WRANGLER 4XE RUBICON

De nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon, nu verkrijgbaar als een 4xe Plug-in Hybride, behoudt twee fundamentele eigenschappen die dit model zo uniek maken: stijl en prestatie. Dit Jeep®-model beschikt standaard over het 4xe-motorkapdesign, 32" Mud Terrain-banden en een vooraan gemonteerde TrailCam: de ideale uitrusting voor een echt avontuur.
EN SAVOIR PLUS
De nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon, nu verkrijgbaar als een 4xe Plug-in Hybride, behoudt twee fundamentele eigenschappen die dit model zo uniek maken: stijl en prestatie. Dit Jeep®-model beschikt standaard over het 4xe-motorkapdesign, 32" Mud Terrain-banden en een vooraan gemonteerde TrailCam: de ideale uitrusting voor een echt avontuur.
VANAF € 81.700
Jeep® Wave

JEEP® WAVE

Ga achter het stuur zitten van uw nieuwe Wrangler 4xe en... u zit met een ook in de Jeep® Wave, het nieuwe getrouwheidsprogramma dat u 2 jaar Easy Care geplande onderhoudsbeurten en exclusieve klantendiensten aanreikt.

*Wagen niet in beweging, niet imiteren en altijd de verkeersregels in acht nemen

ONTDEK MEER

HET NIEUWE TIJDPERK VAN DE JEEP®-MOBILITEIT

Jeep® Wrangler is binnengetreden in de wereld van de wagenelektrificatie met de nieuwe 4xe Plug-in Hybride-technologie. De legendarische Jeep®-vierwielaandrijving combineert nieuwe elektrische evoluties die zorgen voor een nieuw mobiliteitsconcept met een nieuw ecosysteem van diensten en oplossingen die de wereld van Jeep® verder doen evolueren.

EPROWALLBOX

De eProWallbox is een krachtig en betrouwbaar thuislaadpunt. Geïnstalleerd door een vakman is het de ideale oplossing om thuis snel op te laden. Kies de versie die het best past bij uw noden.

Easywall-box

Gemak en vrijheid bij het opladen, ook on-the-go.

Laad uw Wrangler Plug-In Hybride onderweg op: met de eSolutions Charging app hebt u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa, en kunt u het opladen van uw Jeep® eenvoudig en snel beheren bij al uw reizen en verplaatsingen.

ONTDEK MEER

OPLADEN TERWIJL U RIJDT

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kan zelfs tijdens het rijden opladen. Dankzij de e-Coasting-functie wordt de kinetische energie die wordt geproduceerd tijdens het remmen, vertragen en uitbollen omgezet in gebruiksklare energie.

NOG KRACHTIGER

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride gaat dagelijkse uitdagingen aan met tot 380 pk aan gecombiineerd vermogen en een versnelling van 0-100 km/uur in 6,4 seconden. Elektrificatie verhoogt het prestatieniveau van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride. De auto is krachtiger, garandeert een opmerkelijke waterdoorwaadbaarheid en blijft trouw aan zijn status van compromisloze terreinwagen dankzij een maximale koppel bij lage toerentallen.

Brandstofverbruik Jeep® Wrangler Plug-In Hybride-gamma (l/100 km): 4.1 – 3.5; elektrisch energieverbruik (kWh/100 km): 23,9 – 22,1; CO2-uitstoot (g/km): 94 - 79. Type goedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP-gewogen cyclus. Waarden bijgewerkt op 13 mei 2021 en vermeld voor vergelijkingsdoeleinden

380 PK
Gecombineerd vermogen
Tot
53 km
in full-electric modus*
*WLTP-goedgekeurd stadscyclus
130 km/u
topsnelheid in full-electric modus
< 3h
oplaadtijd met snelladen

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride

Trek op avontuur

Beelden gemaakt in geautoriseerd gebied/ offroad-parcours

BLIJF GEFOCUST OP DE WEG

De Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride wordt standaard geleverd met meer dan 65 actieve en passieve veiligheidssystemen. Sommige helpen u om door het verkeer te bewegen, zoals Adaptive Cruise Control en Forward Collision Warning+ met noodremfunctie. Daarnaast zijn er systemen voor uw offroad-avonturen, zoals de Selec Speed ​​Control of de offroad-cruisecontrol waarmee u zelfs op ruw, modderig terrein en steile hellingen de nodige stabiliteit kunt aanhouden.

GECONNECTEERD MET HET AVONTUUR

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrnecteerder maakt. Met de Jeep®-app en het Uconnect™-infotainmentsysteem kunt u uw Jeep® Wrangler intuïtief en vanop afstand connecteren.ide is uitgerust met interne technologie die elk avontuur nog opwindender en gecon

Het 8,4’’ Uconnect™ NAV

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride wordt standaard geleverd met het vierde generatie 8,4” touchscreen Uconnect ™ NAV-infotainmentsysteem, waarmee u alle nieuwe connectiviteitsfuncties van Uconnect Services* binnen handbereik hebt.

Het nieuwe 7" digitale instrumentenpaneel

De controle van het vermogen van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe wordt nog eenvoudiger dankzij het nieuwe 7” digitale instrumentenpaneel. De interface is volledig aanpasbaar en toont alle rijparameters, zoals batterijstatus, resterende batterijduur en laadniveaus.

Jeep®-app met My Remote

Vanop afstand communiceren met de nieuwe Wrangler 4xe was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de Jeep®-app. U kunt de dichtstbijzijnde oplaadstations vinden, waarschuwingen ontvangen op basis van vooraf ingestelde parameters (zoals overschrijding van de ingestelde maximumsnelheid), de autodeuren vergrendelen en ontgrendelen en de positie van uw voertuig op afstand bekijken. Bovendien kunt u comfortabel van thuis uit interactie maken via uw stemassistent om met uw wagen te communiceren.

EEN STIJLICOON

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride blijft trouw aan zijn origines. De iconische en herkenbare vormen worden geaccentueerd door stijlvolle 4xe-details, zoals de blauwe profielen van de logo’s, de elektrische oplaadklep aan de zijkant en een speciale wiellijn. De Wrangler 4xe is de definitie van veelzijdigheid, met zijn neerklapbare voorruit, verschillende dakconfiguraties en verwijderbare deuren voor een unieke openluchtervaring.

EEN LEGENDARISCH KARAKTER

Flexibiliteit, ruimte en comfort, en niet te vergeten, stijl en persoonlijkheid. De gloednieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is uitgerust met premium zetelverwarming, voldoende ruimte voor elke passagier en een aantal afsluitbare en waterbestendige opbergcompartimenten die geschikt zijn voor outdooravonturen.

FAQ

4xe-technologie

Welke soorten elektrische- en hybride-aandrijvingen zijn er?

• ICE Internal Combustion Engine (inwendige verbrandingsmotor): de traditionele op thermische energie gebaseerde motor waarin de verbranding van fossiele brandstof (benzine, diesel, LPG, etc.) wordt geactiveerd door menging met een oxidatiemiddel (gewoonlijk zuurstof). Dit gebeurt in een verbrandingskamer die een integraal onderdeel is van het bewegingsmechanisme van de motor.
• MHEV Mild Hybrid Electric Vehicle (mild hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. Het is niet mogelijk om volledig elektrisch te rijden.
• HEV Hybrid Electric Vehicle (hybridevoertuig) is een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen door de verbrandingsmotor en door regeneratief remmen. De elektromotor en accu zijn groter dan bij een MHEV, waardoor het voertuig in staat is om korte ritten volledig elektrisch te rijden.
• PHEV Plug-in Hybrid Electric Vehicle (plug-in hybridevoertuig): een voertuig waarin een inwendige verbrandingsmotor wordt toegepast in combinatie met een elektromotor. De accu wordt opgeladen via een laadkabel vanuit een externe bron en door regeneratief remmen. Als de accu bijna leeg is, grijpt de verbrandingsmotor automatisch in om het systeem tijdens het rijden op te laden. De accu en elektromotor hebben voldoende capaciteit om langere afstanden volledig elektrisch te rijden.
• BEV Battery Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig): een voertuig waarbij de aandrijving uitsluitend wordt verzorgd door een elektromotor. Het rijden gebeurt volledig elektrisch en de accu wordt opgeladen vanuit een externe bron en door regeneratief remmen.
• REEV Range Extended Electric Vehicle (elektrisch accuvoertuig met range extender): een voertuig dat in aanvulling op de elektromotor is uitgerust met een kleine benzinemotor die als generator werkt om de accu op te laden en zo het bereik vergroot als de accu leeg raakt.

Waarom heeft Jeep® gekozen voor het plug-in hybridesysteem?

Een plug-in hybride combineert de sterke punten van een inwendige verbrandingsmotor met die van een elektromotor. Daarnaast garandeert een plug-in hybride een optimale balans tussen elektrische actieradius, oplaadtijd, brandstofverbruik, rijeigenschappen en prestaties.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een plug-in hybridevoertuig?

Plug-in hybride-auto’s hebben veel voordelen gemeen met elektrische voertuigen, zoals lage bedrijfskosten, weinig rijgeluiden en emissievrij rijden (in de elektrische modus). Daarnaast bieden ze de flexibiliteit van een conventionele verbrandingsmotor op langere ritten, zonder noodzaak om de accu vanuit een externe bron op te laden. Door de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotor kan het voertuig bovendien een hoger koppel en betere prestaties leveren dan bij toepassing van conventionele motoren met een grotere cilinderinhoud.
'Jeep® 4xe' vormt een geavanceerde oplossing die de veiligheid, de prestaties en het rijplezier verhoogt door een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten en de emissies, in combinatie met een groot elektrisch rijbereik.

Wat voor soort elektrisch voertuig is de Jeep® range 4xe?

Jeep® 4xe-voertuigen zijn Plug-in Hybride Elektrisch 4x4, uitgerust met een benzinemotor, die de voorwielen aandrijft en een elektromotor die de achterwielen aandrijft, wat de off-road-capaciteiten verbetert. Beide motoren werken samen en worden automatisch aangestuurd door het voertuig. De elektromotor wordt gevoed door een 11,4 kWh-accu. Deze kan tijdens het rijden door regeneratief remmen worden opgeladen en extern via het elektriciteitsnet. Met volledig geladen accu kan de auto zo’n 50 km volledig elektrisch rijden. Als de accu bijna leeg is, grijpt de benzinemotor automatisch in door het systeem tijdens het rijden op te laden. Dit garandeert een constante beschikbaarheid van de 4xe-aandrijving.

Welke specifieke technologie wordt in de Jeep® Renegade, Compass en Wrangler 4xe-modellen toegepast die de conventionele Jeep®-modellen niet hebben?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen laten de bestuurder kiezen uit verschillende rijprogramma’s: Electric, Hybrid en e-Save. Deze laatste modus spaart het laadniveau van de accu om voldoende stroom over te houden om later volledig elektrisch te kunnen rijden. Daarnaast komen er nieuwe e-functies beschikbaar, zoals eco-coaching en 'pre-conditioning', waarbij - via een mobiele telefoon of met de timer in het speciale infotainmentscherm - het interieur voor vertrek kan worden voorverwarmd of voorgekoeld terwijl de auto nog op de oplader is aangesloten. Verder onderscheiden de 4xe-modellen zich met specifieke details als een aangepast infodisplay, speciale infotainmentschermen op het 8,4-inch touchscreen en de nieuwe Selec-Terrain®-modus 'Sport', die dankzij een snellere respons van het gaspedaal en directere besturing een sportieve rijstijl mogelijk maakt.

Wat bieden de Jeep® 4xe-modellen op het gebied van connectiviteit?

De nieuwe Jeep® 4xe-modellen zijn uitgerust met de nieuwste connectiviteitssystemen. Ze worden bijvoorbeeld standaard geleverd met Uconnect Services*, een reeks innovatieve diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Via de speciale My Uconnect smartphone-app kunt u altijd en overal de status van uw auto controleren.

LADEN

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.

Kan het systeem via snelladen worden opgeladen of heeft het alleen een standaard oplaadmodus?

Het oplaadsysteem maakt snelladen met een laadvermogen tot 7,2 kW mogelijk.

Is het mogelijk de oplaadtijden te programmeren?

Ja, dat kan. Met behulp het infotainmentsysteem van de auto of via de Jeep-app is het mogelijk een oplaadschema in te stellen. Voor thuis opladen kunt u op een speciale infotainmentpagina de gewenste oplaadtijd instellen (bijvoorbeeld ‘s nachts) en de stroomsterkte van het oplaadprogramma kiezen.

Wat gebeurt er als de accu onderweg leeg raakt?

Bij het leegraken van de accu wordt automatisch de verbrandingsmotor ingeschakeld zodat u door kunt blijven rijden. Het systeem is zodanig ontworpen dat altijd een minimum laadniveau behouden blijft.

Wat gebeurt er als ik vergeet de accu op te laden?

De inwendige verbrandingsmotor zorgt voor het bijladen van de accu terwijl de auto rijdt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van voldoende stroom voor veilige 4x4-prestaties.

Is de buitentemperatuur van invloed op de accu-capaciteit?

De accu’s zijn ontworpen om het hele jaar door goed te functioneren bij gematigde temperaturen. Langdurige blootstelling van de auto aan zeer hoge temperaturen kan de actieradius verkleinen, omdat energie nodig is om de accu te koelen. Ook bij zeer lage buitentemperaturen moet u rekening houden met een geringer rijbereik, omdat energie nodig is om de accu te verwarmen. De accu’s zijn geschikt voor temperaturen tot -40 °C.

Op welke manieren kunnen de Jeep® 4xe-modellen worden opgeladen?

Tijdens het rijden wordt de accu automatisch opgeladen door de benzinemotor en door regeneratief remmen, bij stilstand kan de accu worden opgeladen door aansluiting van de auto op een externe stroombron.

Hoe worden de accu's tijdens het rijden bijgeladen?

Het bijladen van de accu's tijdens het rijden vindt plaats door:
1- Regeneratief remmen: elektrische auto’s maken voor het opladen gebruik van regeneratief remmen. Daarbij wordt kinetische energie omgezet in elektrische energie en deze wordt gebruikt om de accu op te laden, in plaats van de energie als thermische energie te verspillen zoals bij conventionele auto’s met uitsluitend een inwendige verbrandingsmotor gebeurt.
Elektromotoren verbruiken energie voor aandrijving van de auto. Wanneer geen aandrijving nodig is (bijvoorbeeld tijdens het afremmen), kan de remkracht worden gebruikt om de motorwerking om te keren en elektriciteit op te wekken, waarbij de opgewekte stroom naar de accu wordt teruggevoerd. Dit proces wordt regeneratief remmen genoemd. Dankzij deze bij het afremmen geregenereerde stroom kan de actieradius van een elektrische auto tot meer dan 10% worden vergroot.
2- e-Save-modus: door deze rijmodus te kiezen met de hybride-selector, houdt het systeem de accu op een bepaald laadniveau of wordt de accu opgeladen tot een ingestelde drempelwaarde.

Hoe gaat het opladen van de Renegade en Compass 4xe via een extern stopcontact in z'n werk?

Alle Jeep® 4xe SUV-modellen zijn uitgerust met een thuislaadkabel die kan worden aangesloten op de Type 2-aansluiting (Mennekes) van de auto. Dit betekent dat u uw Jeep® 4xe in uw garage of voor uw huis kunt opladen, mits daar een stopcontact aanwezig is. Om sneller te kunnen opladen, kunt u een wandlader voor thuisgebruik laten installeren. Met deze zogeheten Easy WallboxTM kan de accu aanzienlijk sneller worden opgeladen dan via een conventioneel stopcontact.

Wat heb ik nodig voor het opladen?

•Standaard: een thuislaadkabel. Alle Jeep® 4xe-modellen zijn standaard uitgerust met een thuislaadkabel die op elk gewoon stopcontact kan worden aangesloten.
•Tevens standaard: een snellaadkabel. Met deze zogeheten Type 2-laadkabel (Mennekes) kunt u de accu van uw Jeep® 4xe vanaf een openbaar laadpunt opladen.
•Optioneel, maar reeds inbegrepen in het ‘e-Features’-pakket van de 4xe First Edition-versies: een Easy WallboxTM-thuislader op wisselstroom en een Type 2-laadkabel (Mennekes) voor snelladen aan een openbaar laadpunt.

Moet ik de elektrische installatie in mijn huis laten aanpassen?

Alle Renegade en Compass 4xe-modellen zullen standaard worden geleverd met een laadkabel die rechtstreeks op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Aanpassingen aan de elektrische installatie zijn in principe niet nodig. Voor sneller en veiliger opladen kunt u echter beter door gekwalificeerde elektricien het thuislaadpunt op een aparte groep laten aansluiten en of een speciaal laadstopcontact of Easy WallboxTM laten installeren.

Wat betekent kWh?

kWh staat voor kilowattuur, een maat voor de hoeveelheid energie die in een accu kan worden opgeslagen. Een auto met een krachtiger accu, die meer kWh bevat, heeft een grotere actieradius en/of levert betere prestaties dan een auto met een minder krachtige accu. De werkelijke actieradius is daarnaast afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden.

Kunnen elektrische auto’s worden opgeladen als het regent?

Bij normaal gebruik is de veiligheid van het laadproces absoluut gegarandeerd, ook als het regent. Gebruikers lopen geen enkel risico op een elektrische schok.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT