MEER JEEP® DAN OOIT TEVOREN

Evolutie heeft altijd al centraal gestaan in het Jeep®-DNA. Het was de kracht die ons dreef om nieuwe horizonten te verkennen, zowel op het terrein als in de stad. Die evolutie heeft zich vertaald in een onstilbare honger naar meer. Vrijheid, terreincapaciteiten, rijplezier en efficiëntie zijn de waarden die Jeep® tot het sterkste SUV-merk ter wereld hebben gemaakt. Vandaag zijn we klaar om een nieuwe grens te doorbreken met de introductie van de nieuwe oplaadbare hybridemodellen van Jeep®. Meer dan ooit bent u vrij om te gaan waar u wilt.

MEER VRIJHEID DAN OOIT TEVOREN

Het nieuwe Plug-in Hybrid-gamma van Jeep® werd ontwikkeld voor stedelijke outcasts die verlangen naar de vrijheid van een SUV die het jachtige stadsleven in goede banen leidt en tegelijk geen enkel avontuur uit de weg gaat. Jeep® geeft een nieuwe definitie aan het terreinwagenconcept en luidt een nieuw tijdperk van uitmuntendheid in zoals enkel Jeep® dat kan: zonder compromissen of binnenwegen en met meer authentieke, echte vrijheden.

MEER TERREINCAPACITEITEN DAN OOIT TEVOREN

Met de Plug-in Hybrid-modellen van Jeep® doet u meer, van onverharde wegen domineren tot uw dagdagelijkse mobiliteit optimaliseren. Jeep® heeft de meest innovatieve technologie gebruikt om niet alleen de motor te elektrificeren, maar ook meer comfort, veelzijdigheid en geruisloosheid te verzekeren zonder daarbij te raken aan de typische merkeigenschappen van Jeep®.

MEER RIJPLEZIER DAN OOIT TEVOREN

Met een Jeep® rijden was nog nooit zo leuk. Met zijn hypergeavanceerde technologieën slaagt Jeep® erin om betere wegprestaties af te leveren en de unieke rijervaring die centraal staat bij het iconische merk, nog meeslepender te maken. De voertuigen met de oplaadbare hybridetechnologie van Jeep® bieden betere acceleraties en responsen en leveren elektrificerende prestaties af.

MEER EFFICIËNTIE DAN OOIT TEVOREN

Echte kracht is een kwestie van evenwicht. De oplaadbare hybridemodellen van Jeep® beheersen die kunst als geen ander: door hun verbrandingsmotor en elektromotor te laten samenwerken, halen ze het maximum uit elke energiebron en worden ze nog efficiënter. Dat beperkt niet alleen de emissies, maar komt ook zijn capaciteiten ten goede aangezien het geheel meer koppel genereert en een verbeterde kruipverhouding biedt, voor een van de beste Jeep®-sensaties ooit.

image

HET GAMMA OPLAADBARE HYBRIDEWAGENS VAN JEEP®

Jeep® heeft zijn Plug-in Hybrid-modellen voorgesteld op het Internationale Autosalon van Genève 2019. Registreer u om op de hoogte te blijven van het nieuwe Plug-in Hybrid-gamma van Jeep®, dat begin 2020 wordt gelanceerd.

HOU ME OP DE HOOGTE