BLIJF ALTIJD VERBONDEN

Veiligheid en plezier vloeien samen tot een nieuwe rijervaring. Download de My UconnectTM-app in de App Store of Google Play.

DE NIEUWE UCONNECT SERVICES

Geniet van alle mogelijkheden van een auto die continu met het internet in verbinding staat. De nieuwe Jeep® Renegade is uitgerust met de nieuwste generatie Uconnect Services en laat zich op een bijzonder intuïtieve manier bedienen. Dankzij de Uconnect Box hebt u bovendien toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van uw voertuig.
Ontdek alle nieuwe functies die altijd tot uw beschikking staan.

*Bepaalde services zijn nog niet beschikbaar maar zullen dat binnenkort zijn. Meer informatie over de beschikbaarheid van de services vindt u in de sectie ‘Check Beschikbaarheid’ op url https://myuconnect.jeep.com/be/nl/quicktips

 

Image Exterior

UCONNECT™-SERVICES

De slimste en veiligste verbinding met uw wagen is slechts een klik verwijderd, dankzij de functies van de volledig nieuwe Uconnect™-services.
Lees meer over de Uconnect™-services en ontdek alles wat u moet weten.

ga naar Uconnect™ services

  

  

ENTERTAIMENT NAAR WENS

Beluister uw favoriete muziek. Alles wat u nodig hebt om op uw bestemming te geraken wordt met een rijke klank afgespeeld vanaf uw diverse bronnen.

7" TFT-BEELDSCHERM

Via het configureerbare 7" digitale beeldscherm kunt u uw persoonlijke instellingen en grafische weergave aanpassen. Het kleurenbeeldscherm bevat gedetailleerde navigatiegegevens (indien aanwezig), media-informatie, waaronder nummer, artiest en kanaal, realtime gegevens over de status van de verdeelbak, offroadstatistieken en meer.

JEEP® OFF-ROAD PAGES

Leer van de experts door de Jeep® Off-Road Pages-app te gebruiken, waarmee u de duik- en rolhoeken, druk en hoogte kunt meten. Hou het rijgedrag van uw wagen onder controle en rij vol vertrouwen tijdens uw volgende avontuur.

Opgelet: de connectiviteitsdiensten van Jeep® Off-Road Pages zullen naar schatting in de loop van 2020 worden geactiveerd.

GENIET VAN DE KRACHT VAN GELUID

Het audiosysteem van KENWOOD wordt aangestuurd door een digitale achtkanaalsversterker van 560 watt die uw dagelijkse soundtrack tot een persoonlijk concert omvormt. De nieuwe afstelling garandeert een uitermate uniforme en duidelijk omlijnde klank en met zijn negen hifi-luidsprekers omhult het systeem de inzittenden met rijke, droge bassen, natuurlijke stemmen en kristalheldere hoge tonen. Negen luidsprekers: twee 3,5”-tweeters op het dashboard, twee 1”-tweeters in de achterdeuren, vier midwoofers van 6 x 9” in de voor- en achterdeuren en een bass-reflex Subwoofer met dubbele hifi-luidspreker van 6,5”.

UCONNECT™: UW WERELD BINNEN HET BEREIK VAN UW VINGERTOPPEN

INBEGREPEN VOORZIENINGEN

Twitter

Blijf verbonden, check uw account, en krijg onderweg live updates.

TuneIn

Stream uw favoriete muziek van meer dan 100.000 online radiozenders en bewaar snelkoppelingen onder de 'Favourites'-tab.

Deezer

Druk op 'Play' en geef elke rit uw persoonlijke soundtrack. Volg de suggesties en vind de muziek waar u van houdt.

Reuters

Word het centrum van de wereld met zakelijke en financiële informatie, en internationaal nieuws terwijl het gebeurt.

Uconnect™ Live. Uw wereld in uw My Car

INBEGREPEN VOORZIENINGEN

My Car

Ontvang realtime informatie en controleer uw voertuigstatus, onderhoudsverslagen en historiek op afstand.

Eco Drive

Krijg realtime informatie zodat u uw rijgewoonten kunt bijstellen om minder brandstof te verbruiken.

Uconnect™ Live. Uw wereld binnen handbereik.

INBEGREPEN VOORZIENINGEN

Hd Traffic

Bespaar dagelijks tijd door files te vermijden, dankzij de realtime gegevens van 80 miljoen smartphonegebruikers.

Tom Tom Places

Vind eenvoudig een bestemming in het gebied waar u zich bevindt. Zoek in uw eigen taal op categorie, bedrijfsnaam of trefwoord.

Snelheidscontroles

Ontvang waarschuwingen voor snelheidscamera’s. Verhoog de veiligheid en vermijd snelheidsboetes.

Weer

Laat het weer uw plannen niet dwarsbomen. U kunt uw route wijzigen op basis van realtime informatie over het weer.

Uconnect™ Live. Uw wereld binnen handbereik.

INBEGREPEN VOORZIENINGEN

Jeep Skills

Verbeter uw rijervaring met Jeep Skills en krijg controle over uw voertuiggegevens en de uitdagingen van uw rit.

UW AUTO BINNEN HANDBEREIK.

U kunt uw auto op elk moment en overal bewaken, met Jeep®  Mopar Connect.

/content/dam/jeep/eu/Renegade-MY-18/Technology/Mopar_Services/Box_Connect_Renegade.jpg

MOPAR® CONNECT SERVICES

Met het gamma Mopar® Connect-services, waarover u kunt beschikken door de Uconnect LIVE-app te downloaden, hebt u een gerichte bijstandsservice in geval van diefstal, ongevallen of pech. De functies vanop afstand bieden u bovendien de mogelijkheid om uw auto te lokaliseren, de deuren te ontgrendelen en vergrendelen** of het brandstofpeil en de bandenspanning te controleren vanaf uw smartphone.

*Prijs inclusief twaalf maanden dienstverlening.  

** Deurvergrendeling is niet beschikbaar voor auto’s met een volumetrisch alarmsysteem.

*Siri® Eyes Free vereist een iPhone met Siri. Bepaalde functies zijn mogelijk niet beschikbaar wanneer het voertuig niet rijdt. Uw iPhone moet verbonden zijn met een mobiele dienst. De snelheid van de gegevensoverdracht naar het toestel hangt af van de ondersteunde internetfuncties.

JEEP® RENEGADE

Vraag een offerte aan

JEEP® RENEGADE

Download de brochure voor meer info

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep®

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 8,7 – 5,4; CO2-uitstoot (g/km): 197 - 141. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.