MEER DAN 60 BESCHIKBARE VEILIGHEIDSUITSRUSTINGEN

De Jeep® Renegade 2017 is standaard of als optie beschikbaar met tal van systemen die de actieve en passieve veiligheid verhogen en de wagen beveiligen, zodat u veilig en beschermd naar uw bestemming kunt rijden.

image

ACTIEVE VEILIGHEID EN BEVEILIGING

Om van een unieke rijervaring te kunnen genieten, is het belangrijk dat u veilig achter het stuur zit. De Jeep® Renegade is verkrijgbaar met meer dan 60 veiligheids- en beveiligingssystemen, waaronder voor het eerst in dit segment Forward Collision Warning en LaneSense™ Lane Departure Warning Plus. De nieuwe Jeep® Renegade behaalde de prestigieuze score van 5 sterren in de crashtests van Euro NCAP, met een algemene score van 80 op 100. Euro NCAP maakte het trouwens moeilijker om de begeerde score van 5 sterren voor de veiligheid van volwassenen, kinderen en voetgangers toegewezen te krijgen. De Jeep® Renegade dankt zijn score onder meer aan zijn innoverende "small-wide 4x4 architecture" en zijn talrijke standaard gemonteerde of als optie beschikbare veiligheidssystemen, zoals de zes airbags waarmee hij standaard uitgerust wordt.

FORWARD COLLISION WARNING MET ONGEVALPREVENTIE

Dit innoverende systeem detecteert met radarsensoren en een camera of de Jeep® Renegade een ander voertuig of een grote hindernis te snel nadert. Wanneer dat gebeurt, waarschuwt het systeem de bestuurder visueel en met geluidssignalen en remt het zelfs automatisch om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan minder ernstig te maken.

image

VEILIG PARKEREN

We zorgen ervoor dat u veilig kunt parkeren. De Renegade is beschikbaar met tal van parkeerhulpsystemen die parkeren bijzonder eenvoudig maken.

GEBRUIKSGEMAK

JEEP® RENEGADE VERSIES

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® RENEGADE

Probeer hem uit bij uw Jeep® -verdeler

JEEP® RENEGADE BROCHURE

Download de Jeep® Renegade brochure