ONZE OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS

Of u nu een zelfstandige ondernemer of bedrijfsleider bent, het JEEP®-gamma voldoet aan al uw eisen. Ontdek onze exclusieve wagens, aangepast aan de verwachtingen en behoeften van zakelijke klanten en zonder compromissen op het vlak van design en rijplezier. Ontvang gepersonaliseerd advies om de meest geschikte formule op het gebied van aankoop, leasing of langetermijnhuur te vinden voor uw onderneming.

AANTREKKELIJKE FISCALITEIT

Niet alle hybrides zijn gelijk, maar met hun erg lage CO2-uitstoot zijn de Jeep® 4Xe oplaadbare hybrides fiscaal zeer interessant.
Met een batterijcapaciteit van minstens 0,5 kWh per 100 kg en een maximale CO2-uitstoot van 50 g/km zijn de Jeep® Renegade en Compass 4Xe tot 99% aftrekbaar voor zelfstandigen, ondernemingen en vrije beroepen. Bovendien zijn de CO2-bijdragen die ondernemingen hiervoor betalen aanzienlijk lager dan bij klassieke motoren.

Voor werknemers die een Jeep® 4Xe van hun werkgever ontvangen en die deze ook mogen gebruiken voor privédoeleinden, zal het voordeel van alle aard (VAA) kleiner zijn dan dat van een benzine- of dieselmotor. Voor een vergelijkbaar vermogen bedraagt de besparing enkele honderden euro’s per jaar.

Bovendien is de Jeep®© 4Xe in Vlaanderen tot eind 2020 vrijgesteld van de verkeersbelasting en de belasting op inverkeerstelling (BIV) en is hij in Wallonië niet onderworpen aan de eco-malus.

MEER WETEN

BUSINESSAANBIEDINGEN

MEER WETEN

BUSINESS CENTER JEEP®

Diverse JEEP®-verkooppunten, strategisch verspreid over België en het Groothertogdom Luxemburg, werden geselecteerd om te beantwoorden aan de specifieke verwachtingen van zakelijke klanten: uitgekiend fiscaal advies, exclusieve voordelen en uitgebreide diensten zoals 24 uur op 24 pechverhelping en een ruime keuze aan bedrijfsgerichte testwagens.

Onze Businessadviseurs zijn speciaal opgeleid om u te helpen de beste producten te kiezen en te bepalen welke financiële oplossingen het best passen bij uw activiteiten.

EEN BUSINESS CENTER ZOEKEN

FINANCIËLE OPLOSSINGEN:
« ONE-STOP SHOPPING »

Gesterkt door zijn kennis van de voertuigen en zijn nauwe samenwerking met het distributienet van JEEP® biedt FCA BANK, via zijn dochteronderneming Leasys, erg aantrekkelijke leasingaanbiedingen. Bovendien is het veel eenvoudiger om één enkel aanspreekpunt te hebben! Omdat elke zakelijke klant anders is, bieden we u verschillende leasing- en financieringsformules aan.

Financiële Leasing

U beschikt over het voertuig tegen een financiële huurprijs.

Meer kenmerken?
- Een aankoopoptie van maximaal 15% van de gefactureerde prijs van het voertuig
- Een activering van het actief op de balans van uw onderneming
- Een looptijd van 24 tot 60 maanden
- Inschrijving op uw naam

Als optie
- Autoverzekering
- Garantie-uitbreiding
- Onderhoudscontract

Financiële Renting

U beschikt over het voertuig tegen een financiële huurprijs.

Meer kenmerken?
- Een aankoopoptie die varieert van 16% tot 20% van de catalogusprijs van de wagen
- Geen activering op de balans, zoals exploitatiekosten
- Een looptijd van 24 tot 60 maanden
- Inschrijving op uw naam

Als optie
- Autoverzekering
- Garantie-uitbreiding
- Onderhoudscontract

Leasys Business Premium

Leasys Business Premium’ is een formule voor langetermijnhuur zonder aankoopoptie.

De kenmerken?
- Geen activering op de balans
- Looptijd van 24 tot 60 maanden
- Geen risico op waardeverlies
- Vaste kosten gedurende de hele duur
- All-inclusive aanbieding

FLEETBELEID

VOLG ONS OP LINKEDIN

FCA Fleet & Business heeft een LikedIn-pagina gecreëerd om meer beschikbaar te zijn voor u, om uw mening te horen, om te luisteren naar uw commentaren en om u te informeren over onze producten en specifieke aanbiedingen.

VOLG ONS OP LINKEDIN

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Meld u aan om contact met ons te houden: u ontvangt onze nieuwsbrief met nieuwe speciale aanbiedingen, promoties, nieuwe modellen en nog veel meer..

NIEUWSBRIEF
// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT