ONZE OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONALS

Of u nu zelfstandige bent of een onderneming, ontdek ons gamma van financiële producten voor professionals en treed nu de wereld van Alfa Romeo binnen.

OPERATIONELE LEASING: LEASYS BE FREE PRO

Leasys Be Free Pro is een contract voor verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie bestemd voor professionelen. Tijdens het Autosalon, het contract omvat de huur van het voertuig, de BIV, de verkeersbelasting, de BA-verzekering zonder vrijstelling, de rechtsbijstand, ,de  bestuurdersverzekering , de dekking casco risico op basis van eigen schadebij drage t.b.v. € 500 excl BTW, het onderhoud en de vervanging van banden en de pechbij stand. De klant kan beschikken over een voertuig in alle vrij heid en heeft de mogelij kheid om het contract kostenloos te beeindigen na een periode van 24 maanden mits het respecteren van een vooropzeg van 3 maanden.

FINANCIËLE RENTING

U beschikt over een voertuig tegen een vaste maandelijkse huur.

Meer info?
- Aankoopoptie tussen 16% en 20% van de netto-investering van de auto.
- De huurfacturen zijn rechtstreeks in te brengen als kosten.
- Een duurtijd tussen 24 en 60 maanden.
- Inschrijving op uw naam

FINANCIËLE LEASING

U beschikt over een voertuig tegen een vaste maandelijkse huur.

Meer info?
- Aankoopoptie van maximum 15% van het geïnvesteerde bedrag van de auto.
- On-balans financiële formule
- Een duurtijd tussen 24 en 60 maanden.
- Inschrijving op uw naam

JEEP® Business Center

De perfecte plek voor professionals zoals u.

Het Business Center is de perfecte plek voor koopadvies, en nog veel meer. Het gespecialiseerde Customer Care-team staat altijd voor u klaar om u te helpen een keuze te maken, u de beste financieringsoplossingen voor te stellen, en meer informatie te geven over de voordelen die u krijgt als u kiest voor een model van Jeep. Pechverhelping, 24 uur per dag en 7 dagen op 7, reparaties met originele onderdelen, en een stipte levering zijn maar enkele van de diensten die we aanbieden.

OPLOSSINGEN VOOR ELK TYPE BEDRIJFSKLANT