GALERIJ

EXTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/exterior/mobile/pillar-1.jpg
Image Exterior

BEVREDIG UW BEHOEFTE AAN AVONTUUR

De nieuwe Jeep® Cherokee vertrekt vanuit de authenticiteit en het vakmanschap van het traditionele design van het merk Jeep en vindt het opnieuw uit voor moderne avonturen. Een nieuw design van de voor- en achterkant, verbeterde full LED-koplampen en achterlichten, in combinatie met nieuwe velgdesigns en hoogwaardige comfortelementen in het interieur doen de stijl van de Cherokee evolueren, terwijl hij trouw blijft aan zijn gerenommeerde roots.

MEER WETEN
image 1
image 2

INTERIEUR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/interior/mobile/pillar-1.jpg
Image Interior

DOELBEWUST ONTWORPEN

In de nieuwe Jeep® Cherokee ontmoet geavanceerde technologie een verfijnd en vakkundig vervaardigd interieur. Het Selec-terrain®-systeem en het als optie verkrijgbare Active Drive 4x4-systeem brengen de offroad-ervaring op een nieuw niveau. Dankzij zijn verbeterd laadvermogen, Uconnect™-technologie van de volgende generatie, hoogwaardige stoffen in het interieur en met leder beklede aanraakpunten is de Cherokee ontworpen met het oog op comfort, avontuur en alles daartussen.

MEER WETEN

TECHNOLOGIE

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/technology/mobile/pillar-1.jpg
Image technology

ONTWORPEN VOOR DAGELIJKSE AVONTUREN

Het interieur van de nieuwe Jeep® Cherokee combineert de modernste hoogtechnologische functies met de flexibiliteit om nagenoeg elk project of avontuur aan te kunnen gaan. Tot de verkrijgbare opties behoren Parkeerhulp voor parallel en haaks parkeren, Automatisch grootlicht en Elektrisch verstelbare voorzetels.

MEER WETEN

VEILIGHEID & BEVEILIGING

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-1.jpg

KLAAR VOOR HET ONVERWACHTE

Dankzij de verkrijgbare veiligheidsvoorzieningen kunt u zorgeloos op avontuur vertrekken. De systemen dodehoekwaarschuwing, ParkSense® parkeersensoren vooraan en tal van andere functies voorzien de nieuwe Jeep® Cherokee van veiligheid waarop u altijd kunt vertrouwen.

MEER WETEN
/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-3.jpg
US-modelspecificaties afgebeeld