VAN NATURE COMPETITIEF

Met capaciteiten voor het circuit en eersteklas uitrusting is de Jeep® Grand Cherokee SRT® de sportiefste en krachtigste Jeep® Grand Cherokee ooit. Niet overtuigd? Dan kijken we gewoon naar de cijfers. Van 0 naar 100 km/u in minder dan 5 seconden en een topsnelheid van 257 km/u zijn nog maar het begin.

SRT®

DIAMOND BLACK IVORY WHITE VELVET RED RED LINE TRUE BLUE GRANITE CRYSTAL BILLET SILVER METALLIC RHINO BRIGHT WHITE
DIAMOND BLACK
IVORY WHITE
VELVET RED
RED LINE
TRUE BLUE
GRANITE CRYSTAL
BILLET SILVER METALLIC
RHINO
BRIGHT WHITE
DIAMOND BLACK

SRT®

Met capaciteiten voor het circuit en eersteklas uitrusting is de Jeep® Grand Cherokee SRT® de sportiefste en krachtigste Jeep® Grand Cherokee ooit.
MORE INFO
Met capaciteiten voor het circuit en eersteklas uitrusting is de Jeep® Grand Cherokee SRT® de sportiefste en krachtigste Jeep® Grand Cherokee ooit.
VANAF € 91.600

AGRESSIEVE LOOK

Een gedurfde "verduisterde" voorkant en een gloednieuwe voorbumper kenmerken de Grand Cherokee SRT®. Geniet van het uitzicht dankzij het enorme CommandView®-zonnedak met dubbel paneel, dat ver openschuift om het gevoel te geven dat u in de openlucht rijdt. De Grand Cherokee SRT® Advanced Headlamps, bi-xenonkoplampen met een hoge lichtintensiteit, richtingaanwijzers en nieuwe led-mistlampen geven de Grand Cherokee SRT® een onmiskenbare kop.

KLAAR VOOR HET CIRCUIT

De Jeep® Grand Cherokee SRT® heeft een interieur dat klaar is voor het circuit, met stijl van wereldklasse en afgeladen met hoogwaardige details. Een volledig nieuw zwart lederen interieur op maat en een speciale SRT®-versnellingspook complementeren het SRT®-stuur met vlakke onderkant. Sportieve zetels, een koolstofvezel inzetstuk en een 7”-instrumentcluster met digitaal display en directe feedback over G-krachten zorgen samen voor een sensationele cockpit die ontworpen is om u de ultieme rijervaring te bieden.

grand-cherokee-srt

PRESTATIES IN REALTIME

Werp letterlijk een blik op de uitstekende prestaties van de nieuwe Jeep® Grand Cherokee SRT®. Dankzij Uconnect™ 8.4 NAV kunt u steeds in realtime de prestatiestatistieken en de effecten van G-krachten op het voertuig controleren. Kom te weten hoe technologie wordt ingeschakeld op basis van het vermogen.

ALLE KRACHT IN UW HANDEN

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee SRT® kan zelfs de onmogelijkste uitdagingen aan. Pas uw rijervaring aan op maat en maak er iets unieks van. Voel de kracht van de 6,4 l HEMI® V8-motor, sla op de Launch Control-knop en laat u tegen de rugleuning drukken.