ONTSTAAN UIT HET AUTHENTIEKE MERK-DNA VAN JEEP®
WILDE SCHOONHEID De Cherokee legt de lat hoger met een superieur rijgedrag, comfortpeil en zuinigheidsniveau, onovertroffen terreincapaciteiten en een voor deze klasse unieke technologie. Dit is een auto voor wie stijl én inhoud zoekt. De nieuwe Jeep® Cherokee heeft alles in huis om geraffineerd en efficiënt te presteren: met zijn legendarische Jeep®-DNA gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.


ONTDEK HET EXTERIEUR

EEN INTERIEUR VAN TOPKLASSE
COMPROMISLOZE KWALITEIT De nieuwe Cherokee introduceert een unieke, trendy stijl in het Jeep®-gamma. Wie hem in detail bekijkt, ontdekt een hoogwaardig, vakkundig afgewerkt interieur dat uitgebreid gebruikt maakt van zacht aanvoelende materialen: een geraffineerde mix van met de hand bewerkte vloeiende vormen, hoogwaardige materialen, innovatieve kleuren en materialen, nauwgezet vakmanschap en hypergeavanceerde technologieën en voorzieningen. Kortom, een unieke perfectie, die wacht om ontdekt te worden.  


ONTDEK HET INTERIEUR
ZOEK NIEUWE ERVARINGEN
 • Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster Gepersonaliseerd
  instrumentenbord
 • Jeep Cherokee Push Start Engine KEYLESS ENTER
  'N GO-systeem
 • Cherokee Uconnect UCONNECT®-NAVIGATIESYSTEEM
  MET 8,4"-AANRAAKSCHERM
 • Jeep Cherokee Wireless Charging Pad DRAADLOOS
  LAADPAD*
 • Jeep Cherokee Steering Wheel Controls BEDIENINGSELEMENTEN OP HET STUURWIEL
*PAS LATER VERKRIJGBAAR
EEN NIEUWE SOORT, ONTWORPEN OM DE REST TE OVERSTIJGEN
SPORT - LONGITUDE - TRAILHAWK - LIMITED - OVERLAND De nieuwe Cherokee richt zijn blik op de toekomst met een frisse nieuwe koetswerkstijl die zijn legendarisch erfgoed in de verf zet: zijn gloednieuwe vormgeving zal zelfs de meest veeleisende kopers met verstomming slaan. Hij oogt gespierd, met een agressieve verhouding tussen wielen en koetswerk en een uitstraling die respect afdwingt op de weg. De versie Longitude vult de basisuitrusting van de versie Sport aan met extra opties, terwijl de versie Limited recht heeft op nog exclusievere optionele uitrusting. De Trailhawk-versie tilt de Jeep®-ingesteldheid tot het extreme, terwijl de Overland-uitvoering het summum van het Cherokee-gamma vormt.


ALLE MODELLEN BEKIJKEN

COMPROMISLOZE EFFICIËNTIE
2,0-LITER MULTIJET II-TURBODIESELMOTOR De nieuwe 2,0-liter turbodieselmotor gebruikt MultiJet II-technologie die het brandstofverbruik met maar liefst 30 procent reduceert in vergelijking met de vroegere 2,8 liter grote turbodieselmotor van de Jeep® Cherokee. Ook de CO2-emissies werden gevoelig verlaagd: tot 139 g/km voor de voorwielaangedreven modellen en 147 g/km voor de vierwielaandrijvers. De 2,0-liter MultiJet II levert een vermogen van 140 pk en garandeert een uitzonderlijk evenwicht tussen vermogen, brandstofverbruik en emissies dankzij het koppel van 350 Nm vanaf 1.750 t/min. Zijn maximale soepelheid vermijdt overdreven schakelwerk en verhoogt zo het rijplezier.

2,2-LITER MULTIJET II TURBODIESELMOTOR Op reis met extra prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid dankzij de nieuwe 2,2-liter turbodieselmotor. Verander uw manier van rijden met een van de krachtigste viercilinder-turbo-dieselwagens op de markt. De 2,2-liter motor van de Cherokee is zuiniger in verbruik en heeft lagere emissies dankzij de turbo met variabele geometrie, de intelligente alternator en een oliepomp met variabel slagvolume. De nieuwe 2,2-litermotor levert een verhoogd vermogen en koppel, alsook een acceleratie met 200 pk tegen 3.500 tpm en een koppel van 440 Nm bij 2.500 tpm. De nieuwe 2,2-litermotor is verkrijgbaar met een uitgaand vermogen van 185 en 200 pk, inclusief Start/Stop-systeem en Jeep® Active Drive I 4x4. In combinatie met de negentrapsautomaat die de beste is in zijn klasse, zorgt de nieuwe motor voor een uitmuntende rijervaring. De versie met 200 pk is ook verkrijgbaar met Active Drive II 4x4 met lage gearing, voor extra terreincapaciteiten.
COMPROMISLOZE CAPACITEITEN
3,2-LITER V6 PENTASTAR®-BENZINEMOTOR De nieuwe 3,2-liter V6 Pentastar-motor is de eerste afgeleide van de befaamde 3,6-liter V6 Pentastar en gebruikt de innovaties die zijn voorganger met grotere cilinderinhoud heel wat lof opleverden omwille van zijn efficiëntie, vermogen en raffinement. Hij draagt bij tot de geraffineerde rijervaring met lagere NVH-waarden (lawaai, trillingen en hardheid) en een uitmuntende balans tussen het hogere specifieke vermogen (84,2 pk per liter) en het 30 procent lagere verbruik in vergelijking met de vorige V6.


ONTDEK ALLE CAPACITEITEN

VEILIGHEID VOOR UW GEMOEDSRUST
De nieuwe Cherokee beschikt over meer dan zeventig standaard gemonteerde en optionele veiligheids- en beveiligingssystemen. Het nieuwe Jeep®-stuurwiel beschikt over bedieningshendels die perfect en veilig zijn gepositioneerd. Op de sterke basis gesmeed uit 65 procent hoogwaardig staal hebben de ingenieurs een volledig gamma actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen gemonteerd om kilometer na kilometer een maximale gemoedsrust te bieden. Toonaangevende opties zijn onder meer de adaptieve snelheidsregelaar Adaptive Cruise Control met Stop & Go, die radar- en videosensoren gebruikt om een vaste afstand aan te houden ten opzichte van uw voorligger en die de wagen indien nodig zelfs volledig tot stilstand kan brengen. Het nieuwe 'Parallel en Perpendicular Park Assist'-systeem gebruikt ultrasone sensoren om u veilig in parkeerplaatsen parallel met en haaks op de weg te leiden terwijl Lane Sense Departure Warning (een rijstrookwaarschuwing), u veilig op uw rijstrook houdt.


ONTDEK VEILIGHEID & BEVEILIGING

NAAR BOVEN