INNOVERENDE SCHOONHEID

Traditie ontmoet innovatie: de volledig nieuwe Jeep® Compass is de nieuwste belichaming van de iconische eigenschappen van het legendarische ontwerp van Jeep®. Volg zijn gestroomlijnde, aerodynamische profiel en mis geen enkel detail: van de verchroomde DLO-accenten tot het radiatorrooster met zeven sleuven. Geniet van de betoverende schoonheid van de LED-koplampen.

EXTERIEUR

AANTREKKELIJK KOETSWERK

Met zijn agressief ogend en gesofisticeerd profiel onderscheidt hij zich van andere wagens. Het aerodynamische ontwerp van de Jeep® Compass geeft hem een zelfzekere houding. Deze nieuwe SUV is onmiddellijk te herkennen aan zijn zwart dak en verchroomde DLO-accenten aan de achterkant en op de zijkanten. Opvallen was nog nooit zo gemakkelijk als met de volledig nieuwe Jeep® Compass.

INTERIEUR

COMFORT EN STIJL

De gesculpteerde lijnen, de kenmerkende designelementen van Jeep®, de hoogwaardige materialen en de spitstechnologie maken van het interieur van de volledig nieuwe Jeep® Compass de perfecte plek voor elke rit. Klaar om te vertrekken? De doordachte cockpit is voorzien van een 7” instrumentenpaneel in kleur. Houd uw handen op het stuur en uw aandacht op de weg terwijl u het audiosysteem, de spraakherkenning en de rijsnelheid bedient en instelt met de geïntegreerde toetsen.

Lederen stuur

Uconnect™ 8,4 NAV-systeem

Selec-Terrain®-systeem

Automatische versnellingsbak

TECHNOLOGIE

DE GRENZEN VAN DE TECHNOLOGIE VERLEGD

Gebruik uw smartphone ook binnenin de Jeep® Compass. U kunt gemakkelijk bellen, muziek afspelen, berichten verzenden en ontvangen, en nog veel meer. Ontdek een nieuwe manier om verbonden te blijven met uw smartphone, dankzij de nieuwe functies van Uconnect™ 8,4 NAV-systeem. Met Apple CarPlay hebben gebruikers van een iPhone via de Siri-stembediening toegang tot Apple Maps, berichten, de telefoon en Apple Music.

Via het Uconnect™-aanraakscherm of de knoppen op het stuur biedt Android Auto™ een eenvoudige en veilige toegang tot een handenvrije spraakherkenning, Google Maps™ en Google Play Music™.

Apple CarPlay afgebeeld.
Android Auto, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

PRESTATIES

ONGEËVENAARDE 4X4-PRESTATIES

De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-capaciteiten en toonaangevende, geavanceerde, zuinige aandrijflijnen maakt van de volledig nieuwe Jeep® Compass de meeste performante compacte SUV. Er is keuze uit twee benzinemotoren en vijf dieselmotoren. De legendarische offroad capaciteiten van Jeep® worden nog aangevuld met enkele nieuwe, geavanceerde, optionele full-time 4x4-systemen, die de klant bieden wat geen enkele andere compacte SUV kan bieden.

Selec-Terrain®-systeem

De Selec-Terrain®-tractiecontrole is ontworpen om de vierwielaandrijving te optimaliseren en onevenaarbare prestaties te leveren, op eender welke ondergrond. Door tot 12 systemen elektronisch te coördineren en optimaliseren kan de auto beter onder controle worden gehouden.

4x4-systemen

De volledig nieuwe Jeep® Compass biedt twee innovatieve aandrijflijnen voor de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse. Jeep® Active Drive en Jeep® Active Drive Low (standaard op Trailhawk) schakelen automatisch en naadloos tussen 4x2 en 4x4 voor een optimale tractie en koppelbeheer op eender welk moment.

Afrijhoeken

Jeep® Compass Trailhawk® levert Trail Rated®-prestaties met ongeëvenaarde oprij-, overschrijdings- en afrijhoeken, dankzij de unieke bumpers en grotere bodemvrijheid. Deze toonaangevende bodemvrijheid en capaciteiten omvatten ook beschermplaten, Hill Descent Control en 17” offroad banden.

VEILIGHEID

EEN VEILIGE REIS

Altijd van een veilige rijervaring kunnen genieten, dat is pas echt comfort. De volledig nieuwe Jeep® Compass beschermt de bestuurder en de inzittenden aan de hand van meer dan 70 veiligheidssystemen. De zeven standaardairbags en diverse geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen garanderen de beste bescherming en helpen u om problemen te voorkomen.