DE MEEST CAPABELE KLEINE SUV OOIT

Met een hele wereld om te verkennen en avonturen om te beleven, zoekt u uiteraard een wagen die nagenoeg alles aankan. De volledig Jeep® Renegade is zo'n wagen: hij heeft alles wat u nodig hebt en niets dat overbodig is. Het avontuur wacht. Bent u er klaar voor?

MEER INFORMATIE ONTVANGEN
VERTREKKENSKLAAR
EN ALTIJD VERBONDEN MET UW WERELD
EEN GLOEDNIEUW SYSTEEM: UCONNECT LIVE
Met de Jeep® Renegade bent u voortaan altijd verbonden: veiligheid en entertainment gaan hand in hand voor een totaal rijervaring. De Uconnect LIVE-app wordt in de loop van de komende weken verkrijgbaar in de Apple App Store en bij Google Play. Een digitale wereld in uw auto!
SPRING UIT DE BAND
Welke kleine SUV is nu de beste? Ontdek de kleine SUV – Jeep® Renegade. Perfecte mix van praktisch, stijl, comfort and plezier in één model.

TREK EROP UIT
De volledig Renegade biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden en kan prat gaan op een royale bagageruimte en tal van uitgekiende opbergvakken. Zo heeft hij alles wat u nodig hebt voor nog meer plezier.
HOE VER GAAT U?
Compacte SUV met terreincapaciteiten.
De Renegade Trailhawk® biedt Trail Rated®-capaciteiten met het standaard 'Active Drive Low'-systeem, de standaard over 2,5 centimeter in de hoogte verstelbare ophanging, de unieke voor- en achterkant, de bodemplaten en de 17″ lichtmetalen terreinvelgen met offroad-banden.
ZWARTE MOTORKAPSTICKER Jeep® Renegade De zwarte motorkapsticker, een exclusieve optie voor de Trailhawk®, versterkt de gespierde en robuuste look van deze iconische wagen.
VELGEN EN BANDEN De Renegade Trailhawk® is geschoeid met exclusieve 17″ lichtmetalen velgen en banden met een uitgesproken loopvlakpatroon.
ACHTERLICHTEN De opvallende achterlichten zijn geïnspireerd op vintage legerjerrycans die de Renegade een unieke stijl geven.
ONTDEK MEER
Bekijk de beeldengalerij voor de Jeep® Renegade om hem in actie te zien.
Ontworpen met passie
Vanbinnen en vanbuiten schittert de volledig Jeep® Renegade door slimme designelementen. Klik op de afbeeldingen hieronder en ontdek alle details.
Outdoor uitrusting Meer info Avontuurlijke wegen Meer info
Een onverwachte belevenis Sinds zijn ontstaan staat het merk Jeep® voor vrijheid, authenticiteit, avontuur en passie. De Jeep® Renegade laat zich beter dan ooit aanpassen aan onverwachte omstandigheden. Achter het stuur schrijft u elke dag een spannend verhaal.
Outdoor uitrusting Lichter, sterker, efficiënter. Wie van buitensport houdt en op zoek gaat naar avontuur, probeert zijn uitrusting volgens deze drie principes te verbeteren. Onze ontwerpers hielden daar rekening mee en lieten zich daardoor inspireren.
Erfgoed van Jeep® Na meer dan zeventig jaar blijven we trouw aan onze passie voor een echt avontuurlijke levensstijl. Het merk Jeep® volgen is de kans krijgen en grijpen om zelf unieke ervaringen te beleven. avonturen opzoeken en verkennen maakt deel uit van ons erfgoed, dat we altijd zullen blijven verrijken. Met zijn klassieke grille met zeven sleuven en zijn gespierde look is de volledig Jeep® renegade duidelijk de jongste telg van een traditierijk geslacht.
Avontuurlijke wegen Wagens van Jeep® zijn befaamd voor hun uitzonderlijke offroadprestaties. De mooiste en avontuurlijkste 4x4-routes ter wereld inspireerden het ontwerp van de volledig Jeep® Renegade. Hij is nog meer onberekenbare terreinen de baas.