OVERDUIDELIJK EEN LID VAN DE FAMILIE In z'n design herkent u talloze elementen die verwijzen naar de geschiedenis en de avontuurlijke levensstijl van Jeep®. De gloednieuwe Jeep® Renegade combineert dan ook meer dan 70 jaar Jeep® erfenis met een verfrissende styling en tal van technologisch hoogstaande eigenschappen. Bekijk de video en ontdek alles over de inspiratiebron voor het design van de Jeep® Renegade.
Uitzonderlijke inspiratie Het design van de Jeep® Renegade is geïnspireerd door de originele 1941 Willys MB Jeep®, een van de eerste militaire voertuigen die in massa geproduceerd werden in de Verenigde Staten.
Vintage detail Het vintage jerrycan symbool, geïnspireerd door de brandstoftank van de originele Jeep® Willys, is een onderscheidend designelement dat het interieurdesign van de Jeep® Renegade verenigd met het exterieur.
HET ZIT IN DE FAMILIE Het exterieur van de Jeep® Renegade steekt boordevol unieke details en verwijzingen naar de legendarische erfenis van Jeep®. Z'n look is beïnvloed door de krachtige verschijning van de legendarische Jeep® modellen, waarbij de originele robuuste vormen en proporties een frisse en energieke interpretatie kregen.
  • Rectangular tail lamps marked by vintage gas can design theme. Rechthoekige achterlampen met vintage jerrycan symbool
  • My Sky open-air dual-panel roof with vintage gas can design. MySky™ openlucht daksysteem met twee panelen en vintage jerrycan symbool
  • Shield-shaped seven-slot grille with circular headlamps. Krachtige grille met zeven sleuven en ronde koplampen
  • Trapezoidal wheel arches Trapeziumvormige wielkasten
OMRINGD DOOR DE LEGENDARISCHE ERFENIS VAN JEEP® Neem een kijkje in het interieur van de Jeep® Renegade, en u ontdekt gegarandeerd tal van unieke en onderscheidende details die verwijzen naar het DNA van Jeep®.