JEEP® WRANGLER UNLIMITED
Dit legendarische icoon staat al sinds meer dan 70 jaar symbool voor vrijheid. U krijgt de kans om de wereld te beleven en te ontdekken vanuit een uniek perspectief. Stap in en laat u verrassen door de Jeep® Wrangler Unlimited.
KIES EEN ACTIE
BROCHURE
TESTRIT
OFFERTE
BEPERKTE EDITIE
Wrangler Unlimited Night Eagle
WRANGLER UNLIMITED RUBICON RECON
DESIGN Het design werd uitgedacht tot in het kleinste detail. Geniet altijd van optimaal rijplezier en ongezien comfort, hoe kort of hoe lang u ook in de wagen zit.

Verfijnde details voor een combinatie van vorm en functionaliteit. Van de traditionele ronde koplampen tot de grille met 7 sleuven, over de zichtbare scharnieren op de motorkap en aan de deuren, de soft touch afwerking van het interieur en de zilveren elementen op het dashboard; in een Wrangler gaan functionaliteit en comfort hand in hand. Laat u verleiden door zijn charme en rijke geschiedenis. DETAILS NAAR BOVEN
VERSIES Dankzij de combinatie van de 2.8L CRD-motor met het legendarische 4X4 Command-Trac®-systeem beschikt u over voldoende vermogen om elk obstakel te overwinnen. Met dit duo geraakt u werkelijk overal. Het stuur met de audiobedieningsknoppen en cruisecontrol geeft hem een superieure en klassieke look.

Een verstandige dosis vermogen en comfort. De Wrangler Unlimited Sahara ziet eruit als een echte werker met zijn tubevormige tredes en de wielomkasting in carrosseriekleur. Gasdempers zorgen voor een betere demping van de schokken. Zoals met alle Wranglers Unlimited kan u zich met de Sahara supervrij voelen door de deuren en het dak te verwijderen of zelfs de voorruit plat te leggen.

De Jeep® Wrangler Unlimited Rubicon is de ultieme offroad-wagen, standaard uitgerust met een elektronisch blokkeerbaar Tru-Lock-differentieel, on- en offroadbanden, een 4x4 Rock-Trac-systeem met overbrengingsverhouding 4:1 (vertrager) en extra stevige Rock Rails. Een ongelofelijke stuurreductie garandeert gecontroleerde rijprestaties op rotsen. U komt in een oogwenk op hoogtes waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Kiezen voor de Wrangler Unlimited Rubicon is kiezen voor een nieuw perspectief.
DETAILS NAAR BOVEN
PRESTATIES De uitzonderlijke technische eigenschappen van de Jeep® Wrangler Unlimited, koning van de terreinwagens, behoeden u voor alle obstakels ter wereld.

Vijf kernbegrippen of eigenschappen die het mogelijk maken om met elke Wrangler Unlimited eender welke weg te berijden: veerhoogte, wendbaarheid, aandrijving, bodemvrijheid en waterdoorwading.

Op asfalt of op onverharde wegen, de Wrangler Unlimited helpt u alle uitdagingen van Moeder Natuur aan te gaan. DETAILS NAAR BOVEN
TECHNOLOGIE Met het multimediasysteem uConnect® GPS van de Jeep® Wrangler Unlimited Sahara heeft u toegang tot uw gsm, uw satellietnavigatiesysteem en elektronische apparaten zoals uw iPod® of Smartphone. Daarnaast volgt uw muziek u werkelijk overal met het nieuwe Alpine®-audiosysteem. DETAILS NAAR BOVEN
VEILGHEID Ontworpen met het oog op een hoge wendbaarheid, een degelijke ongevallenpreventie en de bescherming van de passagiers in geval van een ongeval; de Jeep® Wrangler Unlimited is uitgerust met een hele reeks veiligheidsvoorzieningen.

Het ladderchassis biedt een sterke structuur voor de ophangingen en garandeert een uitstekende werkingsdynamiek. Dankzij de grote afstand tussen de langsliggers van het chassis kon de tank tussen de wielen worden geïnstalleerd voor een uitstekende bescherming van het voedingssysteem in geval van impact. Zelfs de zeven sleuven zijn verstevigd en dragen bij tot de uitzonderlijke robuustheid van het chassis van de Jeep® Wrangler Unlimited en tot het verbeteren van de prestaties van deze terreinwagen. DETAILS NAAR BOVEN