HET ONNAVOLGBARE KARAKTER VAN WRANGLER

Het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride onderscheidt zich door zijn laadvermogen, comfort en een breed scala aan beschikbare bekledingsopties, geschikt voor elke stijl en behoefte.

L’inimitabile anima di Wrangler

ELK AVONTUUR IN STIJL

Aan boord van de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybride verandert elke reis in een buitengewoon avontuur: verwarmde voorzetels en stuurwiel, gesatineerde hardware, ergonomische bedieningselementen, meer beenruimte voor de passagiers, comfortabele armleuningen en veel opbergruimte voor uw comfort en activiteiten, zelfs tijdens de zwaarste uitdagingen. 

Geraffineerd en ergonomisch

De zetels van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Sahara zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens uw alledaagse avonturen. Ze zijn verfijnd in elk detail en kregen lendensteunen en een stijlvolle zwarte stof.

Gedistingeerd en elegant

De ergonomische Heritage Tan-zetels geven de Sahara-editie een elegante en verfijnde uitstraling, ideaal voor de stadsjungle.

Geraffineerd en ‘onbetaalbaar’

De nieuwe lederen zetels zijn voorzien van de Wrangler 4xe Sahara kregen contraststiksels en een opmerkelijke duurzaamheid.

Gedurfd en verfijnd

Het donker Saddle-leder, verfraaid met zichtbare getinte stiksels, verleent de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Sahara een gedurfde, ongeëvenaarde look.

Comfortabel en functioneel

Zwarte stof met contrasterende stiksels in Blue Surf voor de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Rubicon: de beste keuze om de persoonlijkheid van het interieur uit te drukken.

Beslist en uitgelicht

De zwarte lederen Blue Surf-bekleding met zichtbare stiksels geeft het sterke en assertieve karakter van Rubicon het beste weer.

Uniek en onmiskenbaar

De avontuurlijke persoonlijkheid van de Wrangler 4xe Plug-in Hybride Rubicon vertaalt zich in ergonomische Dark Saddle lederen stoelen met contraststiksels die een ongekend comfort bieden op de weg en offroad.

MANIGLIE INTERNE

HANDGREPEN BINNENIN

De dashboardhandgreep en de handgrepen op de stijlen zijn ontworpen voor een rijstijl zonder deuren. Het zijn belangrijke kenmerken van de  Wrangler die zijn offroad-uitstraling perfect samenvatten.

VANO CHIUDIBILE A CHIAVE

AFSLUITBAAR COMPARTMENT

Aan boord van de Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride kunt u kleine waardevolle spullen opbergen in het handschoenenkastje en de compartimenten van de afsluitbare middenconsole. Hierin zitten ze beschermd, zelfs tijdens uw ritten in de buitenlucht. 

OPENLUCHT

De nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is ontworpen om u te laten genieten van de buitenlucht. Kies de hardtop Freedom Top® met verwijderbare panelen of de Sunrider® softtop zonder scharnieren voor het beste uitzicht.

Spazi infinitiLAADVERMOGEN

Robuust, veelzijdig en met een royale laadcapaciteit van 533 liter in de 5-zitsopstelling! De nieuwe 4xe Plug-in Hybride Wrangler past zich aan uw levensstijl aan en begeleidt u in de stad én op uw offroad-avonturen.

WASBAAR INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride is volledig wasbaar met aftappluggen zodat het water eruit kan stromen.

Interni lavabili

MOPAR® ACCESSOIRES

Elk avontuur heeft de juiste uitrusting nodig. Pas uw nieuwe Wrangler 4xe Plug-In Hybrid aan met accessoires gemaakt door Mopar®.