EEN NIEUW IDEE VAN COMFORT

Het nieuwe Jeep® Compass-interieur is ontworpen om u meer ruimte te bieden op uw dagelijkse ritten. Het combineert comfort en technologie met een strak en verfijnd ontwerp.

NIEUW DASHBOARDDESIGN

LEEFRUIMTE

Jeep® Compass biedt u alle ruimte voor uw dagelijkse behoeften in een ronduit verbluffend interieur. De opbergvakken zijn ruimer. Het oude volume van 2.8L werd uitgebreid tot 7.2L. Ook de kofferbak biedt meer ruimte en hier hebt u de keuze uit verschillende oplossingen om uw bagage te organiseren en alles op te bergen wat u maar nodig hebt.
LARGER STORAGE COMPARTMENTS

RUIMERE OPBERGVAKKEN

De Jeep® Compass biedt meer ruimte, in alle betekenissen van het woord. Het vernieuwde interieur is voorzien van nieuwe en ruimere opbergvakken achter de versnellingspook, in de middentunnel en onder de elleboogsteun. Zo vergroot deze compacte SUV zijn opbergruimte van 2.8L naar 7.2L.

PERFECT VERSATILITY

PERFECT VEELZIJDIG

De compleet nieuwe Jeep® Compass heeft vandaag een bijzonder ruim en veelzijdig interieur. De 40/20/40 neerklapbare stoelen maximaliseren het potentieel van de laadruimte en bieden u de keuze uit verschillende configuraties om elke dagelijkse uitdaging het hoofd te bieden. 


*Beschikbaar op Limited, standaard op S

MEER RUIMTE VOOR MEER STIJL

Het interieur geeft het begrip ‘comfort’ een nieuwe dimensie. Ergonomische stoelen zorgen voor een optimale rijhouding, met een nieuwe zitgeheugen-functie in het S-model. Voor de bekleding van de stoelen en het dashboard hebt u de keuze uit stof, vinyl of nappa-leder.
- TECHNO-VINYL INTERIEUR

NIEUWE DEURBEKLEDING

De evolutie van de nieuwe Jeep® Compass is ook zichtbaar op de deuren. De deurpanelen zijn voortaan bekleed met het exclusieve nappa-leder dat de totaallook versterkt en de kwaliteit van het interieur accentueert.

New door panels