DE e-HYBRID-EVOLUTIE

De Jeep® Compass verbetert de hybride mobiliteitservaring dankzij de nieuwe e-Hybrid-technologie. De efficiënte 1,5-turbobenzinemotor (130 pk en 240 Nm) wordt ondersteund door een P2-elektromotor die de prestaties opdrijft met een vermogensboost van tot wel 15 kW (20 pk) en 55 Nm (gelijk aan 135 Nm ter hoogte van de versnellingsbak)* en die de efficiëntie en het rijcomfort aanzienlijk verbetert.

*De werking hangt af van de laadstatus van de batterij.
e-HYBRID-MOBILITEIT

Dankzij de e-Hybrid-aandrijving biedt Jeep® een ongekende rijervaring. In vergelijking met een traditioneel Mild Hybrid-systeem garandeert de Jeep® e-Hybrid-technologie een volledig hybride rijervaring dankzij de nieuwe elektromotor*. Met deze motor rijdt u volledig elektrisch bij lage snelheid, tijdens het uitbollen en het manoeuvreren. Zelfs met de verbrandingsmotor volledig uitgeschakeld kunt u een aantal kilometers afleggen.

*De werking hangt af van de laadstatus van de batterij.

NIEUWE AUTOMATISCHE 7-VERSNELLINGSBAK

Een splinternieuwe automatische 7-versnellingsbak met dubbele koppeling maakt zijn debuut op de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid. Dankzij de kortere overbrengingsverhoudingen (in vergelijking met een traditionele DCT 6-versnellingsbak) is de auto klaar voor een extra sprintje terwijl hij de uitstoot en het verbruik op de snelweg beperkt.

// START TREASURE DATA SCRIPT // END TREASURE DATA SCRIPT