DE KENMERKENDE ELEGANTIE VAN JEEP®

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid bouwt voort op de stijl en de persoonlijkheid die deze wagen zo iconisch hebben gemaakt. Hij wordt gekenmerkt door een vernieuwde vormgeving van de voorkant en de koplampen, en ook door een nieuw gamma lichtmetalen velgen.

EEN VERNIEUWDE STIJL

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid onderscheidt zich door zijn kenmerkende vormgeving die nooit onopgemerkt blijft. De elegante en opvallende lijnen worden benadrukt door de stijl van de vernieuwde grille vooraan en ook van de voor- en achterlichten.

VERNIEUWDE GRILLE

De iconische zevendelige grille - het tijdloze kenmerk van Jeep® - kreeg een nieuw design en kleurenpalet. De bijzonder elegante lijnen worden nog meer benadrukt door zwarte afwerkingselementen, een stijldetail dat de persoonlijkheid van een legendarisch design onderlijnt.

VELGEN

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid komt met een heel gamma lichtmetalen velgen die aansluiten bij verschillende rijstijlen en persoonlijkheden.

17” LICHTMETALEN VELGEN 18” LICHTMETALEN ‘DIAMANT’-VELGEN 18” GLANZEND ZWARTE LICHTMETALEN VELGEN  19” LICHTMETALEN ‘DIAMANT’-VELGEN 19” GLANZEND ZWARTE LICHTMETALEN VELGEN

HANDENVRIJE ELEKTRISCHE ACHTERKLEP

Zoals de titel al doet vermoeden, kunt u de handenvrije elektrische achterklep* heel gemakkelijk openen en sluiten. Gewoon even met uw voet bewegen onder de achterbumper volstaat om de bewegingssensoren te activeren en de koffer automatisch te openen. Bovendien is dit model ook standaard uitgerust met functies zoals het Keyless Enter & Go-systeem waarmee u een aantal acties kunt uitvoeren, zoals de deuren openen en sluiten en de motor aan- en afzetten, zonder de sleutels uit uw zak te halen.

* niet compatibel met de trekhaak