EEN BAANBREKENDE HYBRIDE

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid is uitgerust met een baanbrekend technologisch ecosysteem dat zorgt voor extra rijcomfort om een ongekende hybride rijervaring te creëren.

10,1” UCONNECT™-INFOTAINMENTSYSTEEM

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid is uitgerust met het toonaangevende Uconnect™-infotainmentsysteem van Jeep®. Het 10,1" Ultra HD-scherm wordt aangedreven door een processor die 5x meer rekenkracht garandeert dan eerdere versies, zodat u razendsnel toegang krijgt tot opdrachten via een intuïtievere UI en een razendsnelle touchscreen-interface. Bovendien kunt u de interactieve schuifbalk aanpassen dankzij de swipefunctie en de mogelijkheid om apps en widgets naar de bladwijzermap te swipen en te slepen. De inhoud is beschikbaar op aanvraag voor de Longitude- en Night Eagle-versies en is standaard voor alle andere versies.

ASSISTANT VOCAL HEY JEEP®

De nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid is uitgerust met de nieuwe Hey Jeep-spraakassistent. Voortaan kunt u met uw wagen praten. Begin alvast met “Hey Jeep”. Uw auto helpt u graag met de airconditioning, muziek of kaarten. Bovendien kunt u met het nieuwe spraakherkenningssysteem door de nieuwe TomTom™-kaarten bladeren.

Enkel beschikbaar op Radio Uconnect 10.1'' Navi. Radio Uconnect 10.1'' Navi is standaard op de versies S en Upland en beschikbaar op aanvraag op de Longitude, Night Eagle en Limited.

AUTOMATISCHE UPDATES ‘OVER THE AIR’

Het infotainmentsysteem updaten is een koud kunstje dankzij het ‘Over the air’-systeem en de 4G-connectiviteit. Zo kunt u kaarten en inhoud zelf updaten zonder langs te moeten gaan bij uw lokale verdeler.

PRAAT MET ALEXA

Alexa Voice Service* is beschikbaar aan boord van de nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid. Dankzij de Jeep®-app**** en de nieuwe functies van het My Wi-Fi***-pakket - onderdeel van de Uconnect™-functie - kunt u nu praten met Alexa en vragen om uw favoriete nummer af te spelen, het weer te checken en uw smartwoning te beheren, zelfs vanop kilometers afstand**.

*Amazon, Alexa en alle bijhorende logo’s zijn merken die eigendom zijn van Amazon.com, Inc. of dochterondernemingen. Enkel beschikbaar op Radio Uconnect 10.1'' Navi. Radio Uconnect 10.1'' Nav is standaard op de uitvoeringen S en Upland en beschikbaar op aanvraag op de uitvoeringen Longitude, Night Eagle en Limited.
** Beschikbaar voor AlexaVoice-abonnees
***My Wi-Fi is een dienstverlening op basis van een abonnement
****Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

NIEUWE DRAADLOZE OPLAADPAD

Zo kunt u uw toestel probleemloos en draadloos opladen. De nieuwe Compass e-Hybrid is uitgerust met de draadloze oplaadpad. Leg uw smartphone gewoon op de daarvoor bestemde zone om het laadproces automatisch op te starten.

UCONNECT™-DIENSTEN

Maak vanop afstand verbinding met uw wagen dankzij de modulaire Jeep®-app. U kunt op elk moment uw instellingen beheren, belangrijke gegevens bekijken en gebruik maken van de ondersteuningssystemen.

Optioneel op de Longitude, standaard op de andere uitvoeringen
*Vanaf maart 2022 is de Uconnect-app de Jeep®-app geworden

NIEUW 10,25” DIGITAAL INSTRUMENTENBORD

Houd de status, prestaties en trajectgegevens van de auto in de gaten met het nieuwe Full HD 10,25" digitale instrumentenbord. Het omvat een kleurenscherm met een actieve zone van 244 mm op 91 mm. Dit hypermoderne digitale instrumentenbord is niet alleen een grote stap voorwaarts wat de stijl van de cockpit van Jeep® betreft, maar het biedt ook heel wat substantie omdat u uw inhoud kunt configureren, organiseren en personaliseren door tot 12 verschillende configuraties te selecteren.

VERHEF CONNECTIVITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU

Wanneer u onderweg bent in uw nieuwe Jeep® Compass e-Hybrid, kunt u altijd verbonden blijven met uw afspraken en vrijetijdsbestedingen. De functies Apple CarPlay™ en Android Auto™ zijn geïntegreerd in het infotainmentsysteem en garanderen een veilige verbinding, zelfs wanneer u aan het rijden bent.