VAN NATURE HERKENBAAR

Dat de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid vandaag in de spotlight staat, dankt hij aan zijn onmiskenbare design. De typische Jeep®-stijl komt tot uiting in de hoekige en gespierde vormen en in de scherpe lijnen. Zo is er de grille met zeven sleuven en afgeronde ledkoplampen, of de trapeziumvormige wielkasten.

VELGEN EN BANDEN

Talloze mogelijkheden om uw stijl in de verf te zetten.

16” lichtmetalen velgen 17” lichtmetalen velgen 18” zwart gepolijste lichtmetalen velgen 19” lichtmetalen velgen

RIJDEN IN DE OPENLUCHT

Bereid u voor op een exclusieve rijervaring, typisch voor de wereld van Jeep®. De Renegade e-Hybrid kan worden uitgerust met het grote, tweedelige glazen zonnedak, maar ook met het exclusieve My Sky-dak met handmatig verwijderbare panelen (voor een ongeëvenaarde rijervaring in de openlucht) en elektrische schuif- en kantelfuncties. Met de Renegade e-Hybrid rijdt u met een maximaal gevoel van vrijheid, precies zoals u verwacht van een Jeep®.

DE LICHTEN VAN DE STAD

Rijd veilig in de stad met performante en typische koplampen en lichten. De LED-verlichting verbetert uw zicht met 50 % in vergelijking met traditionele lichten en verbetert ook uw gevoel van veilig rijden. Ze vergen ook minder onderhoud en zijn zuinig met energie. Halogeenverlichting is standaard en garandeert een lange levensduur en een bijzonder helder en wit getint licht.

Beelden enkel ter illustratie. De configureerbaarheid van Full LED-koplampen is tijdelijk niet verkrijgbaar. Full LED-koplampen zijn verkrijgbaar op een beperkt aantal standaardwagens.