RIJPLEZIER

Met de Jeep® Wrangler kunt u makkelijk genieten van een vrijheidsgevoel en de buitenlucht dankzij de handige open- en dichtklapbare voorruit. Dit kan voortaan met minder schroeven dan bij eerdere modellen. De nieuwe koetswerkkleurige dakboog maakt nu ook deel uit van de permanente structuur van het voorruitframe.

STA OPEN VOOR IETS NIEUWS

Hardtop, softtop, geen top of de exclusieve Sky one-Touch Power Top? Met alle deuren of zonder deuren? De Jeep® Wrangler is perfect voor het avontuur in de buitenlucht! Neerlaten en optillen is eenvoudig met de veerversterkte, niet-scharnierende Sunrider® softtop, terwijl de Freedom Top® hardtop 20% lichter is dan vorige modellen. Het verwijderen en plaatsen van deuren is nu eenvoudiger dan ooit dankzij het unieke scharnierpensysteem met verschillende lengtes.

LICHTMETALEN VELGEN

Elk model heeft specifieke velgen en banden. De Rubicon wordt bijvoorbeeld standaard geleverd met 32​ ​"off-road banden. Als frame voor de banden kregen de Sport en Rubicon krachtige zwarte wielkasten. Bij de Sahara zijn de wielkasten in koetswerkkleur, voor een elegantere look.

NIEUWE VERLICHTING


Het stijlvolle iconische Wrangler-design

De Jeep® Wrangler heeft een stijlvol iconisch design. Een wagen die opvalt en in staat is om elke on- en off-road uitdaging aan te gaan. Bovendien is het openluchtgevoel nooit ver weg dankzij het makkelijk te verwijderen dak, de neerklapbare voorruit en de verwijderbare deuren.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 11,7 – 9,1; CO2-uitstoot (g/km): 261 - 241. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.