KLAP NEER VOOR EXTRA PLEZIER

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler maakt het dankzij de makkelijk neerklapbare voorruit nog eenvoudiger om te genieten van de vrijheid van rijden in de open lucht. Om de voorruit neer te klappen moeten veel minder bouten verwijderd worden dan bij vorige modellen. Een nieuwe sportbar in koetswerkkleur maakt deel uit van de permanente framestructuur van de voorruit. De hertekende steunen op de motorkap zijn voorzien van slim geïntegreerde ruitensproeiers voor een naadloze vormgeving.

OPEN AAN ALLE KANTEN

Hard Top, Soft Top, het dak eraf of de nieuwe Sky One-Touch Power Top. Met deuren of zonder deuren. De volledig nieuwe Jeep® Wrangler is gemaakt om makkelijk in de open lucht te rijden. De nieuwe Sunrider® Soft Top zonder ritsen is voorzien van een veerondersteuning om hem vlot naar boven en naar beneden te laten. De Freedom Top® Hard Top is 20% lichter dan de vorige hardtops. Een nieuw scharnierpensysteem met meerdere lengtes vereenvoudigt het verwijderen en plaatsen van de deuren.

VELGEN EN BANDEN

Robuuste, zwarte wielkastverbreders zijn standaard op de Sport en Rubicon, voor velgen en wielkasten die elk uitrustingsniveau naar een hoger niveau tillen. De wielkastverbreders van de Rubicon zijn extra hoog ingeplant en worden standaard gecombineerd met 32" M&S-offroadbanden. Strakke wielkastverbreders in koetswerkkleur zijn standaard op de Sahara.

NIEUWE VERLICHTING


Het stijlvolle iconische Wrangler-design

De Jeep® Wrangler heeft een stijlvol iconisch design. Een wagen die opvalt en in staat is om elke on- en off-road uitdaging aan te gaan. Bovendien is het openluchtgevoel nooit ver weg dankzij het makkelijk te verwijderen dak, de neerklapbare voorruit en de verwijderbare deuren.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 11,7 – 9,1; CO2-uitstoot (g/km): 261 - 241. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.