HET VOLLEDIG NIEUWE INTERIEUR

Stap in voor de rit van uw leven in een gloednieuw interieur met een volledig nieuwe sfeer. Een nieuw zeteldesign biedt comfort en maximale steun, terwijl als optie verkrijgbare verwarmbare zetels vooraan, bijkomende beenruimte, hoogwaardige armsteunen, slimme opbergmogelijkheden en meer elke trip onvergetelijk maken.
ZWARTE STOF
ZWARTE STOF

Kuipzetels in zwarte stof zijn standaard op de Wrangler Sport.

KLASSIEKE TAN STOF
KLASSIEKE TAN STOF

Kuipzetels in klassieke tan stof zijn standaard op de Wrangler Sport en houden u comfortabel op uw plaats.

ZWARTE STOF
ZWARTE STOF

Kuipzetels met lage rugleuning in zwarte stof met 'Sahara'-logo zijn standaard op de Wrangler Sahara en houden u comfortabel op uw plaats.

KLASSIEKE TAN STOF
KLASSIEKE TAN STOF

Klassieke kuipzetels met lage rugleuning in tan stof met 'Sahara'-logo zijn standaard op de Wrangler Sahara en houden u comfortabel op uw plaats.

ZWART LEDER
ZWART LEDER

Kuipzetels in zwart leder met accentstiksels en 'Sahara'-logo zijn als optie verkrijgbaar op de Wrangler Sahara, en voegen een luxueuze toets toe aan uw interieur.

KLASSIEK TAN LEDER
KLASSIEK TAN LEDER

Klassieke kuipzetels in tan leder met accentstiksels en 'Sahara'-logo zijn als optie verkrijgbaar op de Wrangler Sahara, en voegen een luxueuze toets toe aan uw interieur.

HOOGWAARDIGE ZWARTE STOF
HOOGWAARDIGE ZWARTE STOF

Kuipzetels in zwarte stof met rode accentstiksels en 'Rubicon'-logo zijn standaard op de Wrangler Rubicon.

ZWART LEDER
ZWART LEDER

Kuipzetels in zwart leder met rode accentstiksels en 'Rubicon'-logo zijn als optie verkrijgbaar op de Wrangler Rubicon, en voegen een luxueuze toets toe aan uw interieur.

KLASSIEK TAN LEDER
KLASSIEK TAN LEDER

Klassieke kuipzetels in tan leder met accentstiksels en 'Rubicon'-logo zijn als optie verkrijgbaar op de Wrangler Rubicon, en voegen een luxueuze toets toe aan uw interieur.

GROTE OPEN RUIMTEN

De vrijheid van de open lucht staat centraal bij elke Wrangler. Er komen grote verbeteringen in 2018, waaronder een nieuwe lichtgewicht Freedom Top®-hardtop met eenvoudig afneembare panelen. De nieuwe Sunrider®-softtop zonder ritssluiting omvat een verbeterd stofmanagement en een hulpmechanisme om het openen en sluiten te vereenvoudigen.

GEEN TOEGEVINGEN

Of u nu kiest voor de verfijnde Sahara of de capabele Rubicon, u kunt genieten van ongelooflijk comfort en gebruiksgemak, evenals vooruitstrevende technologie.

KLAAR OM TE VERTREKKEN

De nieuwe Wrangler is een verlengstuk van uzelf. Hij is robuust, capabel en veelzijdig, ontworpen voor elke expeditie die u plant. Op de weg of het terrein, met of zonder dak, de enige beperking is uw verbeelding.

ONTWORPEN VOOR DE WILDERNIS

Elk detail in de nieuwe Wrangler is ontworpen met het oog op maximale bruikbaarheid en stijl.

AFWASBAAR INTERIEUR

Het afwasbare interieur is uitgerust met gloednieuwe, eenrichtingsafvoerkleppen in de vloer, om het water naar buiten en niet opnieuw naar binnen te laten. Verwijder gewoon de mat en u kunt het interieur afwassen met een slang*.

* Houd tijdens het rijden altijd rekening met uw capaciteiten en ervaring en de omstandigheden. Volg alle instructies in de gebruikershandleiding voor het verwijderen van het dak en de deuren en het neerklappen van de voorruit. Rijden zonder deuren en met neergeklapte voorruit is enkel voor offroadgebruik.

ROBUUSTE DETAILS

Knoppen, toetsen en schakelaars werden getest op superieure functionaliteit. Het rubberen materiaal rond het Uconnect™-aanraakscherm, de Start/Stop-knop en de schakelaars is ontworpen met het oog op bruikbaarheid, ergonomie en verhoogde duurzaamheid.

MEDIAHUB

Neem uw wereld altijd mee, dankzij de talrijke USB-poorten in de console en naast de zetels. Hoe ver u ook gaat, geconnecteerd zijn was nog nooit zo eenvoudig.

KLAAR VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Wees voorbereid op alles wat op uw pad komt. De nieuwe functies voor comfort en gebruiksgemak van de Wrangler 2018 zijn ontworpen met het oog op een verbeterde ervaring voor u en uw passagiers, ongeacht de temperatuur.

Comfort en gemak op topniveau

De Jeep® Wrangler biedt u het allerbeste comfort en gebruiksgemak: de afwasbare interieurs zijn uitgerust met premium lederen zetels, robuuste details en materialen en een topkwalitatief dashboard.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 11,7 – 9,1; CO2-uitstoot (g/km): 261 - 241. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.