ZETELS

De Jeep® Wrangler kan prat gaan op het comfortabelste interieur in zijn klasse. Geniet van de hoogwaardige Sedoso-stof of het McKinley-leder met geborduurde stiknaden. De Jeep® Wrangler kan bovendien worden uitgerust met verwarmbare voorzetels, verlichte bekerhouders en nog veel meer.
SEDOSO/JEEP® HEX IN BLACK
SEDOSO/JEEP® HEX IN BLACK met contrasterende stiknaden in light slate grey

Geleverd met volledig zwart dashboard. De zetels in Sedoso-stof met inzetstukken in de stof Jeep® HEX zijn uitgevoerd in black en sluiten perfect aan bij het bovenste en onderste deel van het dashboard.

MCKINLEY IN BLACK
MCKINLEY IN BLACK met contrasterende stiknaden in light slate grey

Dashboard volledig uitgevoerd in black. De Jeep® Wrangler heeft een robuust en geraffineerd interieur met tal van onverwachte comfort- en gemaksvoorzieningen.

MCKINLEY OLIVE GREEN
MCKINLEY OLIVE GREEN met contrasterende stiknaden in cattle tan

Deze kleurencombinatie is exclusief voorbehouden aan de Jeep® Wrangler Sahara. Wordt geleverd met een instrumentenbord in black voor het bovenste en onderste deel. De optionele lederen kuipzetels in de kleur olive green zijn afgewerkt met een geborduurd Sahara-logo op de rugleuning.

SEDOSO/RIVET IN BLACK
SEDOSO/RIVET IN BLACK met contrasterende stiknaden in light slate grey

Dashboard uitgevoerd in black voor het bovenste deel en dark saddle voor het onderste deel. De zetels in Sedoso-stof met inzetstukken in Rivet-stof zijn uitgevoerd in black met contrasterende stiknaden in dark saddle en gaan perfect samen met het instrumentenbord in black bovenaan en onderaan.

SEDOSO/RIVET IN BLACK
SEDOSO/RIVET IN BLACK met interieur in dark saddle

Dashboard uitgevoerd in black voor het bovenste deel en dark saddle voor het onderste deel. De zetels in Sedoso-stof met inzetstukken in Rivet-stof zijn uitgevoerd in black met contrasterende stiknaden in dark saddle en gaan perfect samen met het instrumentenbord in black bovenaan en onderaan.

MCKINLEY IN BLACK
MCKINLEY IN BLACK met contrasterende stiknaden in light slate grey

Dashboard volledig uitgevoerd in black. De Jeep® Wrangler kan schermen met een robuust en geraffineerd interieur met tal van onverwachte comfort- en gemaksvoorzieningen.

VORM EN FUNCTIE

MEER VRIJHEID VOOR ENTERTAINMENT

Hou uw blik op de weg en uw handen op het stuurwiel dankzij de spraakbediening ‘Voice Command’. Hiermee selecteert u heel eenvoudig radiozenders en telefoongesprekken. Het verbeterde gps-navigatiesysteem en de bestemmingsinvoer via ‘Voice Command’ zijn beschikbaar op Uconnect™ en bieden u de mogelijkheid om op eenvoudig verzoek een route naar de luchthaven, een museum of uw favoriete winkel uit te stippelen. Uconnect™ Phone is het spraakgestuurde communicatiesysteem waarmee u in uw wagen zo goed als handenvrij kunt bellen via Bluetooth®. Luister naar uw favoriete muziek dankzij de rijke keuze aan audiobronnen: cd's/dvd’s, mp3, een usb-poort, een aux-ingang, een harde schijf, spraakbediening en audiostreaming via Bluetooth®.

AFWASBAAR INTERIEUR MET DRAINAGEPLUGGEN

Elke Jeep® Wrangler beschikt standaard over een duurzaam en afwasbaar interieur met drainagepluggen. Dus geniet met volle teugen van uw niet-zo-nette avonturen.

EEN ZEE AAN RUIMTE VOOR UW UITRUSTING

De Jeep® Wrangler biedt heel wat transportruimte dankzij zijn neer- en wegklapbare zetels. Uw waardevolle voorwerpen worden goed beschermd dankzij het vergrendelbare en vlot toegankelijke opbergvak in de middenconsole met een tweefasig deksel.

PREMIUM AUDIOSYSTEEM VAN ALPINE®

Het hoogwaardige audiosysteem met negen luidsprekers van Alpine® brengt u een realistische geluidsweergave met een versterker van 552 watt, twee tweeters, een 8x12”-subwoofer, vier 6,5”-speakers en twee 3,5"-speakers in de soundbar tegen de hemelbekleding. Alpine staat bekend om zijn uitstekende toonbalans en definitie. Welkom in een nieuw tijdperk voor de geluidstechniek (standaard op de Sahara en de Rubicon).

JEEP® WRANGLER MODELLEN

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP® WRANGLER BROCHURE

Download de Jeep® Wrangler brochure