BESCHERMING WANNEER U ZE NODIG HEBT

Met talloze voorzieningen om uw rijgedrag op te volgen en u bij te staan in moeilijke omstandigheden, helpt de Jeep® Wrangler Unlimited uw veiligheid te verzekeren bij alle avonturen die het leven u voorschotelt. Bovendien is hij ook uitgerust met onderdelen zoals sterke stalen pijlers die impacts en krachten op de wagen het hoofd bieden. De Jeep® Wrangler helpt u en uw geliefden te beschermen dankzij de hypergeavanceerde veiligheids- en beveiligingsuitrusting. Die omvat optionele zijdelingse airbags met sensordetectie, een koetswerk-op-frame-constructie en standaard geavanceerde meerfasige frontale airbags die de inzittenden beschermen door de airbagontplooiing af te stemmen op de ernst van het ongeval.

image

KRACHT EN SOLIDITEIT ALS DNA

De bescherming bij zijdelingse impacts en de stijfheid van de wagen werden verbeterd dankzij het gebruik van hoogwaardig staal in de B-stijl in de vloer. De breed uit elkaar staande rails flankeren de centraal gemonteerde brandstoftank tussen de wielen voor extra bescherming, terwijl onder de brandstoftank een 2,5 millimeter dikke bodemplaat zit voor meer veiligheid op het terrein.

image

SENTRY KEY®-STARTONDERBREKER

Met het sleutelvrije instapsysteem kunt u de deuren vergrendelen en ontgrendelen. Het Sentry Key®-antidiefstalsysteem met startonderbreking maakt het voor dieven nagenoeg onmogelijk om met uw wagen weg te rijden zonder dat ze de juiste sleutel hebben.

image

JEEP® WRANGLER MODELLEN

Vind het model dat het best bij u past

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

JEEP® WRANGLER BROCHURE

Download de Jeep® Wrangler brochure