RUIM 65 VEILIGHEIDS- EN BEVEILIGINGSSYSTEMEN BESCHIKBAAR

De Jeep® Wrangler staat u en uw passagiers bij met actieve- en passieveveiligheidssystemen en beveiligingssystemen zoals een dodehoekassistent, detectie dwarsverkeer achteraan, ParkView-achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, parkeersensoren voor- en achteraan, elektronische stabiliteitscontrole, antiblokkeerremsysteem (ABS), remassistent, vier standaard airbags, een koetswerk-op-frameconstructie en nog veel meer.

image

MAXIMALE VEILIGHEID

VEILIG PARKEREN

Ontdek hoe de Wrangler het in- en uitrijden van parkeerplaatsen vergemakkelijkt met zijn optionele parkeerhulpsystemen.

KRACHT EN VERMOGEN

De bescherming bij zijdelingse impacts en de stijfheid van de wagen werden verbeterd dankzij het gebruik van hoogwaardig staal in de B-stijl in de vloer. De breed uit elkaar staande rails flankeren de centraal gemonteerde brandstoftank tussen de wielen voor extra bescherming, terwijl onder de brandstoftank een 2,5 millimeter dikke beschermplaat zit voor meer veiligheid op het terrein.

image

VERKEN TERREINEN MET DE JUISTE SNELHEID

De actieve snelheidsbegrenzer en snelheidsregelaar werken samen om u binnen de snelheidsbeperkingen te houden.

image

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Dit innoverende systeem detecteert met radarsensoren en een camera of de Jeep® Renegade een ander voertuig of een grote hindernis te snel nadert. Wanneer dat gebeurt, waarschuwt het systeem de bestuurder visueel en met geluidssignalen en remt het zelfs automatisch om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan minder ernstig te maken.

De beste technologie voor een toprijervaring

De Jeep® Wrangler heeft meer dan 65 beschikbare veiligheidsfuncties, waaronder Dodehoekmonitoring, Rear Cross Path detectie, Parkview achteruitrijcamera met bewegende rasterlijnen en veel meer, stuk voor stuk ontworpen om u de beste on- en off-road rijervaring te bieden.

JEEP® WRANGLER

Vraag een offerte aan

JEEP® WRANGLER

Download de brochure voor meer info

JEEP® WRANGLER

Probeer hem uit bij uw Jeep®-verdeler

brandstofverbruik in gecombineerde cyclus (l/100 km): 11,7 – 9,1; CO2-uitstoot (g/km): 261 - 241. Deze waarden werden bepaald met de WLTP-procedure (EU-Verordening 2018/1832) en bijgewerkt tot 1 januari 2020. Recenter bijgewerkte waarden zullen beschikbaar zijn bij de officiële verdelers. De vermelde waarden van de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik dienen enkel ter vergelijking. Deze goedgekeurde waarden kunnen afwijken van de echte waarden.